Suljeclose
Ilolintu
Nainen, 77v, Kouvola
Olen tuhti leskirouva puolitoistametrinen kiloja on seitkytkolme keijukainen ole en. Vuosia on kertynynnä seitsemänkytseitsemän tästä näkövinkkelistä tietää kyllä elämän. Horoskooppini on valas tai olkoon vaikka joutsen ota niistä sopivampi minä hömppään usko en. Satuikä loppui multa kymmenvuotiaana jo niinpä siinä romukoppaan tipautettiin uskonto. Tekemättä lapset jäivät mutta kolme kissaa oon hellitellyt, sitten oon ne haudannut maan kainaloon. Omakotiasunnoissa nelkytvuotta kulutin laitoin pöntöt, pikkulintuin pesimistä seurasin. Sitten Noutaja vei miehen ei lupaa siihen kysynyt piti jättää maalaistalo on kerrostalokoti nyt. Ei kerrostalokesä lainkaan tunnu edes kesältä kertaakaan en ole kuullut edes kesäkäkeä. Sinä leskipappa, kutsu minut kesäpaikkaasi hoitelisin puutarhaasi kastelisin kukkasi. Minulla on oma koti vaivoiksesi en siis jää mutta perin tylsää yksin on elää tätä elämää. En vie rahojasi, maksan puolet kauppakuluista itse ostan omat viinit tupakkaa en tupruta. En mä karta seksiäkään se ihan hauskaa hommaa on ja tasapuolisuus tuo siinä molemmille nautinnon. Talven aikaan sitten tulet vieraakseni kaupunkiin yhdessä myös voimme lentää aurinkoisiin maisemiin.
Lähetetty 10.7.2018 klo 19:01, #2914

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 44649 + oma viestisi numeroon 17239. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 0,95 euroa.

Ilmoittaja voi vasta sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita kuvia, ne eivät välity vastaanottajalle.