Suljeclose
Mukavaa naista?
Mies, 51v, Siilinjärvi
Olen 51v,vapaa,kiva,seurallinen,huumorintajuinen,vaalea,185cm/95kg,suht normaalivartaloinen,savuton,siisti,käsistäni kätevä,nykyisin rekkaa ajeleva puuseppämies. Tykkään kotona oleilusta,viinistä,kynttilöiden valosta,suomirockista/iskelmästä,keikoista,konserteista,kotimaisista leffoista/sarjoista jne. Tanssiminen ei kiinnosta. Etsin sinua,mukava,savuton,35-65v vapaa/varattu nainen seurakseni "kaiken kivan" merkeissä,vaikkapa ilman vakavampia seurusteluaikeita,mutta toki avoimin mielin. Toivottavasti olisit lähiseudulta,mutta vaikka kauempaakin. Otahan yhteyttä puh.numerosi kera,niin vastaan viestillä. Kiva olisi tutustua,tavata:).... Ja jos yhteydenpidon haluat lopettaa,en jää riesaksesi häiriköimään. Turvallista seuraa siis nyt tarjolla!
Lähetetty 12.2.2020 klo 19:32, #40452

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 42944 + oma viestisi numeroon 17239. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 0,95 euroa.

Ilmoittaja voi vasta sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.