Suljeclose
Janne
Mies, 32v, Jyväskylä
Tositarkoituksella Vuosia kestäneen suhteen jälkeen vapaille markkinoille palannut luotettava 32v sinkkukundi jyväskylästä etsimässä piristävää seuraa arkeen työpäivien jälkeen ja varsinkin viikonloppuihin. Kaikenlainen läheisyys, hellyys ja haliminen olisi tervetullutta ja jos molemmista siltä tuntuu niin seksikin olisi varmasti molemmille miellyttävä kokemus. Samoin unikaveri olisi mukava saada parisängyn toista puoliskoa täyttämään. Kainalopaikkakin on vapaana. Myös kaikenlainen kaveri seura olisi mukavaa, keikoille, leffaan, kapakkiin, syömään,Jos yhtään kiinnostuit niin laita sormesi näppiksellä, niin päästään tutustumaan ja tapaamaan;)
Lähetetty 14.5.2020 klo 18:21, #45709

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 31661 + oma viestisi numeroon 17239. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 0,95 euroa.

Ilmoittaja voi vasta sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.