Suljeclose
sinkkuna Stadissa
Mies, 32v, Helsinki
Olen 32v mies Helsingistä. Haen seuraa tositarkoituksella mukavasta naisesta jolle ei ole ongelma että asun Helsingissä ja on myös itse valmis asumaan. Tulevan kumppanin toivoisin haluavan lapsia koska itselläni ei niitä vielä ole. Lemmikkieläimiä ei ole mutta haluaisin vielä joku päivä. Kumppanina olen rauhallinen, positiivinen, hauska, helposti innostuva, rehellinen, luotettava, elämänmyönteinen, ja sosiaalinen ihminen. Laitathan mukaan yhteystietosi jotta voin ottaa yhteyttä. Toivottavasti pidät itsestäsi huolta jollain tapaa, kuten vaikkapa liikunnan merkeissä. Kuvan minusta näet kunhan ensin varmistan että et ole feikki ja olet tosissasi liikenteessä. Mitään onnenonkijoita en kaipaa vaan haluan naisen jolla on halu löytää elämänkumppani, jakaa ja tehdä yhdessä asioita. Toivoisin että sinä olisit vielä lapseton, mutta tämä ei ole ehdoton edellytys jos löytyy oikein hyvä kumppani, tilanteen mukaan. Yhteinen aika kumppanin kanssa on itselleni äärimmäisen tärkeää ja tuntuu että sitä en voisi liiaksi korostaa. Olen sinkkuna ollut jo melkein 3v joten kyllä tässä kaipaa jo läheisyyttä, rakkautta, hellyyttä, seksiä, ja kaikkea muutakin mukavaa yhteistä tekemistä. Mikään himourheilija en ole enkä salilla käy. Pidän enemmän aerobisesta liikunnasta kuten pyöräilystä, ja uimisesta. Suurin unelma on elämässä ollut se että tulisin isäksi. Oma isäni on menehtynyt pahan alkoholismin takia v. 2015. Se ei ollut itselleni mitenkään helppo paikka mutta ajattelin että kyllä tästä selviän. Olen mielestäni hyvä kokki. Minulla on suurtalouskokki ja merkonomitausta, nyt korona-aikana yrittänyt opiskella taloushallintoa mutta siitä ei etäopiskeluna oikein tahdo tulla mitään ja huomannut ettei se ole ihan minun juttu. Tykkään kyllä yleisistä toimistotöistä ja niihin olen pyrkimässä mutta hakijoita aina useita kymmeniä, ellei satoja joten pääseminen alan töihin ei ole helppoa ja nyt koronatilanteessa vielä vaikeampaa. Sinun koulutustaustalla ei niinkään väliä kunhan sinulla on tavoitteita elämässä ja olet käynyt muitakin opintoja kuin peruskoulun. Suhteellisen säännöllinen elämänrytmi ja sitä kautta unirytmi on itselleni tärkeää. Viikonloppuna on ok vaihtaa vapaalle ja valvoa vähän pidempään kuin normaalisti mutta ei aamuun asti kuitenkaan. Sinun tulee tietysti rakastaa yhteistä aikaa kanssani. Laitan alle vielä speksejä itsestäni: ULKONÄKÖ Ruumiinrakenne Normaali Pituus 171 cm Paino 72 kg Silmien väri Sininen Hiusten väri Tummanruskea Pukeutumistyyli Mukavuudenhaluinen TAUSTA Koulutus Ammattikoulu Asumismuoto Asun yksin Työssäkäynti Työtön Ammatti Hallinto/talous Lapset Ei lapsia Haluan lapsia Kyllä Kielitaito Suomi Etninen identiteetti Valkoinen
Lähetetty 16.5.2020 klo 8:56, #45784

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 66392 + oma viestisi numeroon 17239. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 0,95 euroa.

Ilmoittaja voi vasta sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.