Suljeclose
eiseotajoseianna
Mies, 58v, Joensuu
Olen aikuinen suomalainen mies ja kaipaan aikuisen suomalaisen (?) naisen seuraa. Tai ainakin Suomessa asuvan. Koska olen itse liikuntarajoitteinen, niin olen avoin myös erilaisuudelle. Heila olisi kiikarissa, mutta jos lipsahtaa vaikka miten pitkälle, en pane pahakseni sitä....vaikka miten hyvin tultais juttuun, Seksi? Suostun, (ei se kaikille ole niin itsestään selvää). En paheksu kasvimaanhoitoa, purjehtimista, alkoholin juontia, ihastelemista tahi vaikuttumista. En paheksu reitevyyttä, persevyyttä tahi rintavuutta, enkä muuten siis normaalipainoinen ole ole itsekään enää. Itse pidän myös musiikista, teatterista, elokuvista, näyttelyistä...siis kulttuurijutuista. Olen avoin, rehellinen ja fiksu mies. Kirjoita!
Lähetetty 30.6.2020 klo 11:52, #48770

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 34347 + oma viestisi numeroon 17239. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 0,95 euroa.

Ilmoittaja voi vasta sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.