Suljeclose
Käymme yhdessä ain
Nainen, 50v, Rovaniemi
Etsin tositarkoitusella itselleni elämänkumppania.itse lähentelen 50 vuotta sinun toivon pitävän jos nainen olisi vanhempi.nuoremmat miehet kiehtoo iältä 36 ylöspäin .normivartalo jos olet se oisi plussaa.itse olen tätä vähän pyöreämpää vartaloa isoineneen rintoineen peppuineen.toivon se ei häiritse.olen hyvin halukas aktiivinen petihommissa ja kova suuteleen.joskus tuntuu mikään ei riitä.sen takia toivoisin vakituisen miehen itselläni joka voisi haluni tyydyttää.hellyys on minulle hyvin tärkeää ja iltaisin kainalo jossa on turvallista.kalu olisi ihana jos olisi iso se saa minut enemmän vaan kiimaan.jään odottamaan elämäni miehen vastausta.
Lähetetty 29.7.2020 klo 0:06, #50847

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 11779 + oma viestisi numeroon 17239. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 0,95 euroa.

Ilmoittaja voi vasta sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.