Suljeclose
Parisuhteseen yhdess
Mies, 61v, Turku
Heippa no niin täs olis nyt ihan mukava vapaa terve siisti raikas avoin hellä lämmin nuorekas puhelias huumorintajuinen oleva työssäkäyvä 61v-Miehekäs mies Turusta joka etsi Naista normalin parisuhteseen sekä elämänkumppaniksi ihan tositarkoituksella sitten Ja onhan minulla illat sekä viikonlopput vapaat etsin siis seurustelua suhdetta kanssasi elämäsi kenen kanssa voisi olla iltaisin sekä viikonloppuisin niin että löytyöiskö minulla seuraa täältä näin.Onhan tuo soffa vielä vapaa oletko työssäkäyvä sitten toivoittavasti olet sitten vapaa ja et tupakoi etkä käytä niin paljon alkoholia mitä kiva keksittän sitten olethan sitten Turunseudulta.Joten kun vastat minulle niin laitathan mukan sitten sinun säköposti osoittesi minulle "Vastatka arvon naiset"!!!!????..
Lähetetty 30.7.2020 klo 11:26, #50927

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 56186 + oma viestisi numeroon 17239. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 0,95 euroa.

Ilmoittaja voi vasta sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.