Suljeclose
Citywoman
Nainen, 39v, Helsinki
Tervehdys! Täällä uusia tuttavuuksia etsiskelee 39-vuotias rauhallinen, elämäniloinen kiltti ja kaikinpuolin mukava nainen Helsingistä. Mielelläni tutustuisin suunnilleen omaa ikäluokkaa olevaan vapaaseen, lapsettomaan, kunnolliseen mieheen joka on myöskin elämäniloinen, kiltti, keskustelutaitoinen, luotettava ja mukava ihminen. Toivottavaa, että sinäkin olisit Helsingistä. Ulkonäöstä voisin mainita sen verran, että olen xl kokoinen, 168 c, vaaleat hiukset ja muutama lävistys löytyy. Jos olet pintaliitäjä niin en usko, että tulemme juttuun. Tykkään pitkistä kävely ja pyörälenkeistä, lukemisesta, elokuvista/sarjoista musiikista, valokuvaamisesta, ruuanlaitosta, leipomisesta, eläimistä, matkustelemisesta, kirppareista, rauhallisista koti-illoista ja monista muista asioista. Toivon, että tykkäisit myös liikkua luonnossa ja tehdä pitkiä kävely ja pyörälenkkejä. Baareissa en tykkää käydä enkä juurikaan käytä alkoholia joten toivon sulta samaa. Olen töissäkäyvä ja teen myöskin vapaaehtoistöitä. Alkuun etsin vain hyvää ystävyyttä. Mukavaa ihmistä jonka kanssa käydä pitkillä lenkeillä, elokuvissa, seurasaaressa, suomenlinnassa, korkeasaaressa... mukavia paikkoja riittää Helsingissä. :) Olisi kiva tutustua alkuun kirjoittelemalla ja katsoa eteneekö se tapaamiseen asti. Jos koet, että meillä on jotakin yhteistä niin ota ihmeessä yhteyttä. :)
Lähetetty 12.10.2020 klo 22:04, #55946

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 30107 + oma viestisi numeroon 17239. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 0,95 euroa.

Ilmoittaja voi vasta sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.