Suljeclose
Seurustelu suhdetta.
Mies, 61v, Turku
Heippa vaan täs olis nyt ihan mukava vapaa terve siisti sporttinen raikas avoin hellä lämmin nuorekas huumorintajuinen työssäkäyvä 61v-Miehekäs mies Turusta. Ja etsin sinusta niin kanssasi seurustelu suhdetta just siinä mukava vapaa hellä työsskäyvä Naista Turun seudulta ihan tositarkoituksella ja onhan tuoa soffakin ihan tyhjä.Toivottavasti et sitten tupakoi etkä ota niin paljon siitä alkoholia.Pidäthän hauskoista koti-illoista mukavan työnpäivän jälkeen.Ja kun vastaat sihen minun ilmoituksen niin laitathan mukaan sähköpostiosoittesi sekä puhelinnumerosi.
Lähetetty 3.4.2021 klo 9:34, #66093

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 56186 + oma viestisi numeroon 17239. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 0,95 euroa.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.