Suljeclose
Gentleman etsii
Mies, 55v, Lahti
Mukava gentleman etsii seuraa. Aikuista suhdetta. Haluan löytää vakituisen tapailuseuran, tapaillaan kun sopii, kuitenkin säännöllisesti, turvallinen yhdessäolo ja seksisuhde jossa pidetään kipinää yllä vaikka ei aina pääse tapaamaan. Näin korona aikaan turvallisuus ensin. Minä olen sellainen siistin tyylin mies ja naista arvostava gentleman, ihan hyvännäköinen Ok mies muutenkin. Toivon että sinäkin olet katseenkestävä naisellinen nainen joka tykkäät laittautua kun tapaillaan, tunnelman luonti ihanaa kahden, luodaan ihana eroottinen suhde välillemme. En ota kantaa oletko vapaa vai varattu, itse olen vapaa, mitään draamaa ei kuitenkaan. Pieni välimatka ei este, itse asun Etelä-Suomessa. Laita e-mail tai numero vastaukseesi.
Lähetetty 4.4.2021 klo 11:31, #66163

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 36816 + oma viestisi numeroon 17239. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 0,95 euroa.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.