Suljeclose
NaisenTuoksu
Mies, 52v, Salo +100km
Ihana, naisellinen ja itsestäsi hyvää huolta pitänyt neiti/ rouva...sinua lähinnä pidempiaikaiseen ja FWB- tyyppiseen suhteeseen..johon voisi kuulua yhteiset liikunnalliset ja eroottiset nautinnot..kaipailee kiva, asiallinen ja ehd. luotettava, puhuva ja pussaava leikkisä ja poikamainen, nuorekas ja liikunnalliset elämäntavat omaava, vireä, kiihkeä ja viriili, sinutkin kaikessa huomioiva ja varmasti tutustumisen arvoinen pojanviikari..;-) Iälläsi tai koollasi ei niin väliä. Laitathan yht.tiedot ( puh.nro, s-posti, kik ) viestiisi! Kik-tunnus .
Lähetetty 5.4.2021 klo 13:50, #66237

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 25272 + oma viestisi numeroon 17239. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 0,95 euroa.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.