Suljeclose
KARTANON ROUVALLE!
Mies, 50v, Koko maa
Tervehdys,sinä rouva joka asut kartanoa tai taloa,ja kaipaat miestä,joka palveluhaluinen,totteleva,siisti,kiltti,mukava,ahkera,vapaa,uskollinen yhden naisen mies.Tässä sellainen hyvä ehdokas sinulle,oi maddam.minusta saat kiltin hyvän miehen kuin myös samassa kaupassa palvelijan joka tekee kaikki työt mitkä sinä vain määräät.myös henkilökohtaiset palvelukset.Olen monitaitoinen osaaja.hoituu jalkojenhoito,hieronta,kokkailu,kaikki huushollityöt,ulko pihatyöt,tarjoilu,juhlissa,ilta tyttöbileissä jne...voit olla määrätietoinen,nuorekas maddam 60+.....?otappa yhteyttä numeron kera.keskustellaan asioista rauhassa.T:Mies/Palvelija.
Lähetetty 7.4.2021 klo 19:46, #66379

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 10091 + oma viestisi numeroon 17239. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 0,95 euroa.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.