Iskuri

Käyttöehdot

Iskuri.net on internetissä ja televisiossa toimiva yksityishenkilöille tarkoitettu seuranhakupalvelu. Iskuri toimii osoitteessa www.iskuri.net ja Iskuri-palvelun ilmoituksia voidaan julkaistaan myös Iskuri.net tv-kanavalla 00.00 – 02.00 välisenä aikana.

Iskuri-palvelun käyttäjän on noudatettava käyttöehtoja, sekä lakia ja hyviä tapoja. Pyydämme tutustumaan myös palvelun ohjeisiin ja tietosuojaselosteeseen.

Palvelun käyttäjän on oltava 18 vuotta täyttänyt. Alle 18-vuotiaana esiintyminen tai alle 18-vuotiaan seuran hakeminen on kiellettyä.

Maksullisen seuran hakeminen ja tarjoaminen, sekä kaikenlaisen taloudellisen edun tarjoaminen ja pyytäminen on ehdottomasti kiellettyä.

Väärinkäytösten ehkäisemiseksi puhelinnumeroiden, osoitteiden, nettiosoitteiden, sähköpostiosoitteiden, muiden yhteystietojen ja koko nimen lähettäminen palveluun on kiellettyä.

Herjaava tai loukkaava toiminta on kiellettyä.

Palvelun käyttäjällä on oltava julkaisuoikeus ilmoituksensa yhteyteen liittämäänsä kuvaan. Kuvan on oltava lakien ja hyvien tapojen mukainen, eikä siinä saa esiintyä alle 18-vuotiaita henkilöitä. Kuvan tulee esittää ilmoituksen jättäjää, eikä siinä saa esiintyä muita henkilöitä.

Palveluntarjoajalla on oikeus estää käyttäjän pääsy palveluun, poistaa ilmoitus palvelusta tai lopettaa käyttäjän lähettämien viestien toimitus ilman eri varoitusta.

Palveluntarjoaja ei vastaa palveluun lähetettyjen viestien sisällöstä tai virheettömyydestä.