Iskuri
SuljeSulje
Hanna
Mies, pori
Löytyykö täältä yhtään treffiseuraa CD tytölle joka ei tekisi ohareita.. Itse olen tasokas ja panostan kunnolla toivon sitä myös sinulta,(eli peseydy kunnolla) minulla on paikka jossa voimme nauttia.. laita numerosi viestiisi niin vastaan ..olen kyllästynyt näihin jotka sanovat tulevansa mutta sitten onkin kummin kissan kaiman juhlat ja en pääsekään tulemaan.. minulla on tällä hetkellä kalenteri vapaana joten pääset jo tänään illalla.. ja pls olen edes jonkun kokoine ja varmista että se toimii 5cm joka on löysä ei hyödytä kumpaakaan.. ja ole puhdas...
Lähetetty 19.4.2024 klo 8:04, #118679

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 26681 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 26681 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.