Iskuri
SuljeSulje
Himokas88
Mies, 35v, Kotka
Tääl ois Kotkasta erittäin seksuaalinen, varattu ja himokas 35v hyvällä varustuksella, olen suomalainen mies ;) rakastan estotonta seksiä kiireettömästi monipuolisissa asennoissa etkä varmasti tule pettymään jos päätät vastata :) nautin siitä et molemmat osapuolet saa kunnolla nautintoja ja paikan pystyn järkkää myös lyhyellä varotusajalla, oon todella avoin ja kokeilunhalunen eikä puhti todellakaan lopu vain yhteen laukeamiseen, siinä ei kauaa mene, että laukeamisen jälkeen taas kulli pystyssä :) oon komeaksi kehuttu ja mulle tärkeintä molemmin puolinen luottamus ja terveys :) minulle ei myöskään ole ongelma välimatka, pääsen liikkumaan melko useasti, koska auto löytyy ja julkiset kulkee myös ;) toivon kuulevani susta pian! Etusijalla ehdottomasti itseäni vanhemmat ja isokokoiset naiset! Kun vastaat niin laita mukaan yhteystietosi.
Lähetetty 25.4.2024 klo 6:43, #118995

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 19066 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 19066 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.