Iskuri
SuljeSulje
Kaveri kaikkeen
Mies, 60v, Espoo
Moi, Etsin 60-90 vuotiasta kaveria yhteiseen miesten kivaan. Voit olla millainen tahansa pitkä, lyhyt, hoikka, pyöreä kunhan meillä on yhdessä hauskaa ja tehdään asioita mitä molemmat haluaa. Itse olen 185/97 joten kyllä sitä vatsaa löytyy. SEN koolla ei ole myöskään merkitystä, itselläni aika pieni. Jos SE ei aina herää niin ei silläkään ole mitään merkitystä koska tiedän että välillä SE vaan ei herää. Muuten minulle käy lähes kaikki suutelut, runkut, imut, panot(minä enemmän btm henkinen) Olen ukm mutta sinä voit olla ukm, sinkku, eronnut tai vaikka leski toivon vain että tämä pysyy meidän välisenä. Aikaa minulla on vaihtelevasti sekä päivällä että illalla ja sama myös viikonloppuisin. Jonkinlainen paikka on myös. Etsin lähinnä pidempiaikaista kaveria en kerta rynkytystä mutta ymmärrän että aina kemiat ei vain toimi. Asun eteläisessä espoossa ja toivon sinun olevan ainakin pk seudulta mutta tietysti autot kulkee ja miksei julkiset. Vastaa jos yhtään kiinnostuit voimme käydä vaikka kävelyllä ja jutella asiasta. Muista laittaa vastaukseen jokun yhteystieto. Ps. Olen nyt poissa pari päivää linjoilta joten vastaan varmaan aikaisintaan viikonloppuna mutta vastaan kaikille
Lähetetty 25.4.2024 klo 16:06, #119032

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 14859 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 14859 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.