Iskuri
SuljeSulje
Panna ei tarvitse
Mies, 66v, Tampere
Nimimerkin mukaan panna ei tarvitse jollet tykkää eikä pakosta pidä muutakaan mutta minä tykkäisin jos venyttelisit peppureikääni käsin ja eri välinein itse olen jo pikkasen työtä alustanut. Hakusessa vapaa,terve seniori ikäinen mies n.60-75 v. jollekka partnerin anaalin venytys on tuttua,haluttavaa ja mielekästä puuhaa. Hakijana terve,vapaa 66v. btm-mies joka haluaisi antaa anaalinsa sinun venytettäväksi toivon tuttavuutemme johtavan pidempi aikaiseen tuttavuuteen yhden kerran jutut ei ole minua varten. Voin ajella luoksesi toki minunkin luona voimme tapailla Tampereella. Myös muunlainen oleminen yhdessä voi tulla kyseeseen. En tupakoi enkä kapakoi pikkasen tylsää mutta näillä mennään. Otappa yhteyttä ja kunnon vastaus sitten,joohan .
Lähetetty 25.4.2024 klo 17:44, #119036

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 48466 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 48466 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.