Iskuri

Käyttöehdot

Iskuri.net on internetissä toimiva yksityishenkilöille sekä yrityksille tarkoitettu seuranhaku- ja markkinointipalvelu. Iskuri toimii osoitteessa www.iskuri.net.

Iskuri-palvelun käyttäjän on noudatettava käyttöehtoja, sekä lakia ja hyviä tapoja. Pyydämme tutustumaan myös palvelun ohjeisiin ja tietosuojaselosteeseen.

Palvelun käyttäjän on oltava 18 vuotta täyttänyt. Alle 18-vuotiaana esiintyminen tai alle 18-vuotiaan seuran hakeminen on kiellettyä.

Väärinkäytösten ehkäisemiseksi puhelinnumeroiden, osoitteiden, sähköpostiosoitteiden, muiden yhteystietojen ja koko nimen lähettäminen palveluun on kiellettyä. Nämä tiedot voi jakaa kahdenkeskisessä viestinvaihdossa.

Herjaava tai loukkaava toiminta on kiellettyä.

Palvelun käyttäjällä on oltava julkaisuoikeus ilmoituksensa yhteyteen liittämäänsä kuvaan, eikä siinä saa esiintyä alle 18-vuotiaita henkilöitä. Kuvan tulee esittää ilmoituksen jättäjää, eikä siinä saa esiintyä muita henkilöitä.

Palveluntarjoajalla on oikeus estää käyttäjän pääsy palveluun, poistaa ilmoitus palvelusta tai lopettaa käyttäjän lähettämien viestien toimitus ilman eri varoitusta.

Palveluntarjoaja ei vastaa palveluun lähetettyjen viestien sisällöstä tai virheettömyydestä.