Iskuri

Ohjeet

Palvelussa on neljä eri ilmoitusaluetta, joille käyttäjät voivat jättää ilmoituksensa muiden luettavaksi. Ilmoituksiin on mahdollista vastata tekstiviestillä palvelun kautta. Tutustu myös palvelun käyttöehtoihin.

Mitä palvelun käyttö maksaa?

Palveluun jätetyt ilmoitukset vahvistetaan tekstiviestillä, jonka hinta on 1,90 euroa. Ilmoituksiin ja saamiisi vastauksiin voit vastata niin ikään erityismaksullisella tekstiviestillä, jonka hinta on 1,90 euroa.

Veloitus tapahtuu ainoastaan lähettämistäsi viesteistä. Iskurissa käytettävä tekstiviestinumero on 17252.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Kuinka vastaan minulle tulleeseen viestiin?

Iskurin kautta tulleen tekstiviestin alussa on aina viestin lähettäjän vastaustunnus (esimerkiksi ISKURI 12345). Voit vastata viestiin lähettämällä tekstiviestin ISKURI + vastaustunnus + oma viestisi (esimerkiksi ISKURI 12345 Hei! Sain viestisi.) Lähetä viesti aina samaan numeroon, josta olet vastauksen saanut. Viestin lähetys numeroon 17252 maksaa 1,90 euroa.

Puhelinnumerosi ei välity viestin saajalle.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.

Kuinka lähetän kuvaviestin?

Voit lähettää myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA + vastaustunnus + kuva + oma viestisi numeroon 179888. Viestin lähetys maksaa 3.90 euroa. Kuvaviesti on vastaanottajan katsottavissa palvelussa 48 tuntia, minkä jälkeen se poistuu.

Kauanko ilmoitukseni on näkyvillä palvelussa?

Ilmoitus on näkyvillä 4 viikkoa, mutta voit halutessasi poistaa ilmoituksesi aiemmin. Varaamme oikeuden poistaa ilmoituksen, jos epäilemme sen rikkovan palvelun käyttöehtoja.

Kuinka kauan ilmoitukseeni tai lähettämääni viestiin voi vastata?

Kun lisäät ilmoituksen Iskuriin tai lähetät vastauksen Iskurin kautta, palvelu muodostaa vastaustunnuksen, jonka avulla ilmoitukseesi tai viesteihisi voi vastata. Vastaustunnus on voimassa neljä viikkoa ilmoituksen jättämisestä tai viimeisimmästä Iskurin kautta lähettämästäsi viestistä.

Kuinka lisään ilmoitukseni ohituskaistalle?

Lisänäkyvyyttä ilmoituksellesi! Voit lisätä julkaisemasi ilmoituksen ohituskaistalle lähettämällä viestin ISKURI NOSTO + ilmoituksen numero (esimerkiksi ISKURI NOSTO 12345). Viestin hinta 3 euroa. Ohituskaistalla näytetään 10 viimeisintä ohituskaista-ilmoitusta. Ilmoituksesi näkyy myös normaalissa ilmoitusvirrassa.

Kuinka voin poistaa ilmoitukseni palvelusta?

Kun olet vahvistanut jättämäsi ilmoituksen, saat tekstiviestillä ilmoituksen numeron ja hallintatunnuksen. Näitä tietoja käyttäen voit poistaa ilmoituksesi tästä.

Millaisia ilmoituksia voin palveluun lähettää?

Palvelun ikäraja on 18 vuotta. Emme julkaise alle 18-vuotiaina esiintyvien ilmoittajien ilmoituksia tai ilmoituksia, joissa haetaan alle 18-vuotiasta seuraa.

Emme julkaise ilmoituksia jotka sisältävät puhelinnumeroita, sähköposti- ja pikaviesti osoitteita häiriökäyttäytymisen estämiseksi. Nämä tiedot voi jakaa kahdenkeskisessä viestinvaihdossa.

Emme julkaise ilmoituksia, joissa tarjotaan maksullista seksiä (julkaisemme osiossa muut ilmoitukset puhelinseksi, webcamseksi, striptease jne ilmoituksia).

Ylläpito varaa oikeuden siirtää ilmoitus oikealle palstalle.

Lue lisää palvelun käyttöehdoista.