Iskuri
SuljeSulje
Suuseksiä Sinulle
Mies, 51v, Espoo
Hei kaikki naiset erityisesti pääkaupunkiseudulla ja sen kehyskunnissa! Nautitko suuresti suuseksin saamisesta? Tai oletko jo pitkään haaveillut löytäväsi ihmisen, jolta voisit saada hyvää suuseksiä? Tai oletko jostain syystä aina arastellut vastaanottaa suuseksiä ? Oletko ehkä estoinen tai häpeät jotain puolta itsessäsi, joka estää sinua rentoutumasta ja heittäytymästä suuseksiä vastaanottavaksi osapuoleksi? Tai oletko nuori ihminen, jolla on kehonkuvaan liittyviä epävarmuuksia tai miellyttämisen tarvetta, joka estää sinua keskittymästä omaan nautintoosi? Tai onko sinulla joku vamma, jonka vuoksi sinun on vaikea löytää seksuaalista nautintoa tarjoavaa miesseuraa? Jos jokin edellä mainituista tuntuu kohdallasi osuvalta, niin haluaisin tarjota sinulle mahdollisuuden kokea seksuaalista nautintoa suuseksin saamisen muodossa. Haluan olla se, joka kuuntelee sinua aidosti ja välittää juuri sinun nautinnostasi. Tulee sinua lähelle, ottaa kainaloon ja antaa turvallisen tunteen. Voin väittää osaavani asian. Olen silti aina valmis oppimaan uutta ja luonnollisesti jokainen vulvallinen on aivan oma persoonansa, joka täytyy kohdata hänen tarvitsemallaan tavalla. Olen viisissäkymmenissä oleva, ulkoisesti varsin tavallinen suomalainen mies. Elämänkokemusta minulle on kertynyt jo sen verran, että ymmärrän naisen seksuaalisesta nautinnosta yhtä ja toista. Mikään mestari en siis kuitenkaan kuvittele olevani, sillä elämä on jatkuvaa oppimista. Olen kuitenkin saanut kiitosta taidoistani ja asenteestani, johon liittyy halu keskittyä juuri naisen nautintoon. Tavoitteenani on suostumusperustaisen hyvän ja turvallisen, läheisyyttä sisältävän (suu)seksin tarjoaminen, jossa tärkeintä on juuri sinun toiveesi. Pääsen liikkumaan hyvin pääkaupunkiseudulla ja sen kehyskunnissa, tilanteen mukaan myös muualla Uudellamaalla. Ota rohkeasti yhteyttä minuun ilmoittamalla sähköpostisi, kik-tunnuksesi tai puhelinnumerosi tekstiviestejä tai WhatsAppia varten. Viestitellään sitten lisää ja pohditaan juuri sinun tilannettasi ja sinun erityistarpeitasi ja toiveitasi. Minulla ei ole ylä- eikä alaikärajoitteita, mutta edellytän, että olet täysi-ikäinen ja voit sen todistaa.
Lähetetty 22.4.2024 klo 14:26, #118874

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 34857 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 34857 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.