Iskuri
SuljeSulje
Tosimielellä
Mies, 60v, Helsinki
Tässä siis 60.175.72.19 -tiedoilla varustettu ok-näköinen, sinkku, kunnollinen ja terve top-mies. Minusta lähemmin: - heteronoloinen top - tummapiirteinen - takana pitkiä m+m -parisuhteita - en ole sportti - tupakoin jonkun verran - asun Helsingissä sporan kulkureitillä Toivomuslistaa: - sinkku gay/bi, ukkomiehet eivät kiinnosta - hieman kinky, ei pissa- eikä kakkaleikkejä siis - terve/tauditon ja halukas lähtemään yhdessä testiin - n. 55-65 -vuotias - n. 160-180 cm - n. 60-80 kg - petipuuhissa myös aktiivinen ja kestävä - ei partaa/viiksiä, sänki ei haittaa Siis ok-näköinen, yksi btm-henkinen mies haussa pitkäaikaiseen käyttöön pääkaupunkiseudulla. Jos sinulla olisi käytössäsi (tai voisit ajatella lataavasi sen) KIK-sovellus, helpottaisi se yhteydenpitoa ja voisit esittää minulle tarkentavia kysymyksiä. Laita ystävällisesti siis nimimerkki mukaan viestiin, kiitos.
Lähetetty 23.4.2024 klo 23:01, #118943

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 19905 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 19905 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.