Uudistunut Iskuri!

Uudessa Iskurissa on kolme treffipalstaa, joille voit jättää ilmoituksesi. Ilmoituksen vahvistat tekstiviestillä (viestin hinta on 0,95 euroa). Vastaukset saat suoraan puhelimeesi. Lue lisää!

MiehetNaisetParitMuut
Astu mut!
Mies, KANNUS
Moi! 40+, 185 , raskas, mies tarvii nuoremman TOP kundin hoitelemaan Isoa pyllyä! ok/bi yms panomiehet lähellä kiimasta persettä ;) paikka löytyy !
Astu mut!
Mies, 45v, Ylivieska
Moi! 40+, 185 , raskas, mies tarvii nuoremman TOP kundin hoitelemaan Isoa pyllyä! ok/bi yms panomiehet lähellä kiimasta persettä ;) paikka löytyy Kannuksesta
Lomamies
Mies, 42v, Uusimaa+ymp
Loma seuraa mielellään bi vers ok kroppaisesta 30-50v.minä salilla käyvä bi sileä,18/5, #miesten kesken#kiimailua#live. Textaa,ehdota
Halukas
Mies, 46v, Kolari
Olen 46,183,90 mies. Löytyykö Kolarin alueelta elo-syyskuun aikana 18-55v miestä silloin tällöin seksiseuraksi😊
Kaveri
Mies, 56v, Joensuu
Olen 56v. 171/89. Top. Haen pitempi aikaista kaverii itelleni jonka kanssa voi viettää aikaa yhessä,kotona vapaa aikana ja vaikka matkustellen. Jos olet 20-45v. Jos olet kiinnostunut minusta, niin otappa yhteyttä! Laita numerosi niin aluksi voidaan tekstailla. Ukkomiehet ja kerta panoo vailla älkää vaivautuko,en vastaa.
Antero
Mies, 65v, Helsinki
Olen komea, kielitaitoinen, hyväsuinen ja tiukkaperäinen, 173/86 mies. Minulta saat seksiä halusi mukaan milloin vain haluat. Hieron, nuolen, otan suihin ja taakse. Luokseni on helppo tulla julkisilla ja autolle on parkkitilaa. Laita vastaukseesi email-osoite niin annan yhteystiedot ja sovitaan tapaaminen.
Otan suihin
Mies, 45v, Helsinki
Löytyykö yli 50 vuotiasta miestä joka haluaisi suihinoton säännöllisesti, vaikka kerran tai pari viikossa? Olisi kiva jos olisit yksinäinen ja haluaisit muutenkin kaverin. Voit myös panna jos haluat. Olen 45 vuotias 174/72.
Toppia
Mies, Joensuu
Olen yli kuusikymppinen liitossa elävä mies. Laittaudun joskus naisten huora vaatteisiin ja etsin top-miestä joka haluaa naida minua anukseen aivan kuin mies nai naista. Voit puhua tuhmia siitä pidän samoin pienistä nipistelyistä ja "läpsyistä". Tietenkin minä toimin myös sinua kohtaan imien nuollen, suudellen ym asiata huomioon ottaen. Villiin leikkiin pitäisi sinulla paikka olla. Terveys ja luottamus mukana.
naitavaksi
Mies, 45v, Lappeenranta
Hei. Pane vaikka luonnossa tai rannalla takaapäin. Laita vastaukseesi numerosi niin vastaan takaisin!
Bighoneybtm
Mies, 39v, Pori
Moi. Haussa olis joku top joka osaa hommansa ja jolla paikka missä nähdä. Viime kerrasta on aikaa ja nyt tarvitaan miestä. Vaatimukset :olet fiksu, hyvä hygienia, mielellään kookas mies koska itsekin iso poika. Vastaukseen sposti tai kik
imettävää illaksi
Mies, 57v, Helsinki
Löytyykö? On myös poppers ja ylimääräisiäkin pulloja. Nro mukaan.
Btm48
Mies, 48v, Jalasjärvi parkano
Löytyskö yölle tai huomiselle päivälle top miestä 48v btm miehelle rekan hyttiin tai luontoon paneen tai muuten venyttään peppua
Bi btm
Mies, 39v, Pyhäjoki, Ylivieska
Nyt ois isohkon kullin omaaville 40-65v terveille luotettaville miehille tiukkaa kiimapyllyy tarjolla paineiden purkuun salaisesti. Pyllistän myös autossa sekä luonnossakin halutessasi.
Seniori
Mies, 60v, Pirkanmaa
Vapaa hoikka nuorekas itsestään huolta pitävä bim. Etsii mukavaa nuorekasta luotettavaa top/vers kaveria nauttiin sexistä kanssani. Laita vastaukseen no tai meili os.
Tuo kullisi imuun
Mies, 57v, Helsinki
Asiallinen bi-kokeilija imee reippaan kullin. Minutkin voi halutessaan imeä.. runsas lasti..
OneX
Mies, 51v, Kouvola
Terve! Miehekäs äijä, nallekarhu olis hakusessa eli karvaisuus, rotevuus, parta/viikset saa meikäläisen kiinnostuksen heräämään. Otapa rohkeasti yhteyttä, mikäli kriteerit osuu kohilleen! Paikka löytyy.
Lypsylehmä
Mies, 56v, Kymenlaakso
Terve, tässä alistuva 180, 85, 16 bibtm ja haenkin nyt vanhempaa, paikan omaavaa, osaavaa lypsäjää joka lypsää totaalisen kuiviin , minut voi sitoa lypsyn ajaksi ettei lypsettävä pyristele liikaa ja apuvälineitä voi käyttää jos niitä löytyy. Ehdotelkaa, mielelläni tulisin vaki lypsettäväksi.
Testattu juuri
Mies, 60v, Tampere
Etsin tervettä top.-vers tyyppistä, miel. kokenutta miestä. Panot mielessä, saat huuhdeltua peppua Treen asunnollani. Terveyteni on juuri testattu. Ensimmäinen tapaaminen sopii jo 10.7. perjantaina. Laita numerosi vastaukseesi, vastaan ensin tekstarilla.
Nahka kumi perverssi
Mies, Outokumpu
Onko itä suomen alueella nahka, kumi, pvc ym perverssiä miestä jota kiihottaa tuhmat jutut, jos vielä paikka olisi se hyvä, itse 60+ ukm, ei seksiä vaimon kanssa, muutenkin mies joka haluaisi vaikka imuja ja runkkausta kiinostaa, naisten vaatteissakin viihtyvä, ottakaa yhteyttä luottamuksella ja vaikka numerolla, numerot ei lähde eteenpäin ne on luottamuksellisia, kiihkeisiin yhteyksiin
69
Mies, 50v, Rovaniemi
Rovaniemi siistiä +55 bi miestä sulla paikka ja auto olen 50 175 70 posliini kalu 16/4 enempi top.kiimasta seuraa imutellla runkkaus ja naida estoittta txt puh.nro