Uudistunut Iskuri!

Uudessa Iskurissa on kolme treffipalstaa, joille voit jättää ilmoituksesi. Ilmoituksen vahvistat tekstiviestillä (viestin hinta on 0,95 euroa). Vastaukset saat suoraan puhelimeesi. Lue lisää!

MiehetNaisetParitMuut
Karvarinnat
Pari
Miehekäs pari mökillä, top/57/19 ja btm/54/17 karvarinnat. Hakusessa miehekäs top/vers mies saunaseuraksi Oulun läänin eteläosaan. Pidetään hauskaa yhdessä.
Turistipari
Pari, Oulu
Turistipari pe 7.8. Oulussa, löytyykö mukavaa top/vers-kimppaseuraa? Ohikulkumatkalla top/59/19 ja btm/54/17. Laitapa mukaan sähköposti tai puhnro.
Seuraa Kuhmon suunna
Pari, 56v, Kuhmo
Olen 56v normi bi mies joka käy lomailemassa Kuhmon suunnassa. Etsinnässä on mieluummin pitempiaikainen seura vapaasta miehestä em. saunomaan, harastuksiin. seksiin. Niin ja yksi pieni juttu. Vaimoni on myös lomalla mukana, ja saattaa olla myös saunomassa yhdessä ym. . Eli jos tämä asia häiritsee, ohita tämä ilmoitus. Yhteydenoton helpottamiseksi laita sähköposti viesti osoitteeseen
top ja btm
Pari, Pks
Kaksi miehekästä, asiallista, kaveria top ja btm ovat lomalla. Olemme kiinnostuneita miehekästä kimpasta.Meillä olisi hakusessa TOP/VERS bi,ukm,gay mies. Olemme luotettavia ja seksin suhteen innokkaita ja ennakkoluulottomia. Kaikki ns normaali käy. (imut,panot,suutelu,nuoleminen) Olemme melko karvaisia ja ihan hyvin varustettuja; top 60/19cm ja btm54/ 17cm asiallisia heteronoloisia miehiä. Jos olet kiinnostunut vierailemaan luonamme, laita viestiä niin tavataan.