Uudistunut Iskuri!

Uudessa Iskurissa on kolme treffipalstaa, joille voit jättää ilmoituksesi. Ilmoituksen vahvistat tekstiviestillä (viestin hinta on 0,95 euroa). Vastaukset saat suoraan puhelimeesi. Lue lisää!

MiehetNaisetParitMuut
Uusia ystäviä
Mies, 50v, Helsinki
Hei! Etsin uusia ystäviä, joiden kanssa viettää aikaa ja jutella mukavia. Ystävien löytyminen varttuneemmassa iässä on hieman haasteellista, joten yritän täältä. Olen 50v leskimies ja lapset ovat jo aikuisia, omilleen lentäneitä. Olen 180/95 ja kohtuullisen täysipäinen. Olisi mukava löytää uusia ystäviä, joiden kanssa viettää aikaa yhdessä vaikka mökillä, saunassa tai syödä hyvin ja nauraa oikein kunnolla pitkästä aikaa. Olen nudisti ja viihdyn usein kotona tai mökillä alasti, mutta en ole etsimässä seksi seuraa. Olin 30 vuotta naimisissa ja se riitti minulle. Minulla oli hyvä avioliitto, mutta aika aikaa kutakin. Vaikka en kaipaa seurustelua, niin ystäviä ja tuttavia ihmisellä ei voi olla koskaan liikaa. Voit olla nainen, mies, pariskunta tai jotain muuta. Kunhan olet mukava ja iloinen ihminen, se riittää minulle. Minä nautin erilaisista ihmisistä ja uusista ajatuksista, jotka pöllyttää minun ehkä urautuneita ajatuksia. Olisiko istuttu iltaa yhdessä tai vaikka kahviteltu? Laitathan sähköpostin vastaukseen
Heikki
Mies, 51v
Mies 51v. Ukm hakee 08.alueelta salaista seuraa.olen raitis ja reipas
hupsistahumalassa
Mies, 55v, Manse
Mansen hervuudin juopot tupakkinaiset mihnä ootte ku mulle riittäs yx hyvä kumppanix ku itekkii juoppo perso tupakille
Leskelle,rouvalle!!!
Mies, 55v, Jkl-014
Tervehdys,te kaiki yksinäiset vapaat lesket,rouvat,jotka kaipaatte hellää kilttiä,tottelevaista,turvallista miestä itsellenne päivän ratoksi,illan iloksi.samalla tarjoan myös apua päivittäiseen kotitalouteen,huushollin hoitoon.sujuu polttopuu työt,piha,siivous,yms,jopa sisäkön palvelustyöt.minulle naisen kunnioitus ei ole vaikeaa.oikeastaan tykkään olla ns tossun alla jossain määrin.joten ottakaa vapaat naiset rohkeasti yhteyttä.tavataan kahvin,lounaan merkeissä.ps:naisen sana on lakini.
Veke
Mies, 50v, Lahti
Löytyykö rintavaa naista! seuraksi! Olen siisti asiallinen nuorekas mies! Ota yhteyttä puhelin numeron kera! Kiitos!
Judge
Mies, 35v, Pori
35v porilainen lapsi rakas mies etsii uusia tuttavuuksia ja samalla sitä oikeaa. Naista kenen viereen nukahtaa ja herätä ja huomata olevansa onnellinen. Naista kenelle sais tuoda kukkia ja muutenkin toteuttaa itseään romanttisessa mielessä. Etsin parempaa puoliskoa kenen kanssa sais tehdä yhdessä asioita napata toisen kainaloon ja katsella elokuvaa yhdessä. Kokemusta elämän nurjasta puolesta löytyy joten leikkimään en enää ala joten tiedän mitä parisuhteeltani haluan. Harrastuksiin kuuluu musiikin kuuntelu,elokuvat pieni muotoinen lenkkeily ja lukeminen. Lapsenmielisyyttäkin löytyy välillä liikaakin sen huomaa viimeistään pulkkamäessä ollessa.
mökkeillään
Mies, 50v, sievi
nais-seuraa syksyniltoihin.mukavamiekkonen haeskelee juttu,kaffi ym kivaan seuraa (kaveria/ystävää tai mistäpä sitä aina niin varmaksi tietää) olen suhteessa vaikkei siltä vaikuta.laita viestiin sähkäri tai puh niin jutskaillaan.vaihellaan kuvia ja ajatuksia.mökillekkin ois välillä mukava saaha kaverusta.
Th
Mies, 51v, Raahe
51v.mies etsii raahenseudulta mukavaa naisseuraa.olen sopusuhtainen ja raitis
Kauris1977
Mies, 43v, Porvoo
Olen kiltti, avoin, rehellinen, luotettava, romanttinen, rakastava, ystävällinen ja uskollinen. Olen 181cm/100kg komea, läheisyyden/hellyyden kaipuu on kova sekä tykkään seksistä, suutelusta ja romanttisista illoista hyvän seuran kera. Haen ystävää/kumppania itselleni 30-60v naisista jonka kanssa voisi jakaa kaiken, ilot ja surut sekä tehdä kaikkea ihanaa yhdessä. Ja toivon että pitäisi samoista asioista kuin minä. Yhteyttä ottamaan numerosi kera.
20-30v Turku nainen?
Mies, 50v, Turku
Hei, Etsin luotettavan nuoren naisen seuraa, kaikkeen kivaan. Olen terve, siisti, hyväkuntoinen, kestävä. Luonteeltani olen ystävällinen, luotettava, sanansa mittainen, rento, huumorintajuinen, hyväkäytöksinen, naisten kunnioittava. Olen 181/90. Terveys ja luottamus ovat tosi tärkeä minulle, turvaseksi on itsestään selvää minulle. Olethan 20-30 vuotias nainen Turusta, hyväkuntoinen, rento, huumorintajuinen, kokeilunhaluinen. Plussaa on, jos etsit pidempiaikaista s-seuraa. Ota rohkeasti yhteyttä!
Yh-isi09
Mies, 30v, Uusimaa
Hello! Olen 30v itsestään hyvää huolta pitävä kaveri. Paketissa tulee mukana alakouluikäinen poju. Illat ovat yksinäisiä ja olisi mukava löytää joku seuraksi. Ikä ja ulkonäkö ei ole tärkeimmät. Yhdessä olon tuoma fiilis kertoo kaiken. Laitathan viestiisi mukaan s-posti..
odotan
Mies, 48v
missä olette runsaan puoleiset naiset kun täällä ei näy niitä. nyt olisi aiheelista korjata tilanne. TOSIMIELELLÄ LIIKKEELÄ OLEVA!!
Treffeille
Mies, 40v, Kuopio
Mukavan naisen seuraa haen kahville tai mihin sinä haluaisit minut viedä? Ehdotuksia otetaan vastaan. Etsin itsenikaltaista liikkuvaista ja uteliasta ihmistä, joka olisi innokas kokemaan jotakin uutta ja ihmeellistä yhdessä.
yksineiolekivaa
Mies, 70v, Pirkanmaa
Hei ! Pirkanmaalla olis terve savuton mies vailla ystävää, alkoholi ei ohjaile askeleitani... toivottavasti ei sinunkaan. Pärjään omillani hyvä asunto ...sinä puutut,sopusuhtainen tavallinen itsesi kanssa sinut oleva nainen.
Fwb Turussa
Mies, 52v, Turku
Hei, Huumorintajuinen, aito, keskustelutaitoinen, korkeasti koulutettu, taiteellinen mies etsii nuorempaa naista Turusta tai Turun alueelta fwb-suhteeseen. En etsi pelkkää seksiä, en etsi yhden illan jutusta. Olen terve molemmista päistä ja hyväkuntoinen. Luonteeltani olen rento, avoin, toisten kunnioittava, huomaavainen, aito. Olethan huumorintajuinen, rento, aito, avoin, vapaa tai varattu. Etsit enemmän kuin pelkkää seksiä. vapaa. Etsit ystävyyttä, lämpöä, huumoria, keskustelua, ehkä lisää. Ota rohkeasti yhteyttä, tutustutaan.
yksinkö
Mies, 53v, 016 seudulta.
missä olette tanakat pyöreät runsasmuotoiset naiset jolle parisuhde sanoo jotakin ikä haarukka 30-58v
jj
Mies, 40v, helsinki
Moikka. Saat olla mies tai nainen, en etsi treffi tai seksiseuraa vaan ajanvietto seuraa. Oon nelikymppinen mies ja asun stadissa tyttöni kanssa Kik löytyy myös
komee herrasmies
Mies, 34v, Vantaa
Moikka Oma vaimo hakusessa mielellään urheilullinen sinkku pussailia rakastava :) kaikinpuolin antava pysyvä rakkaus :) olen hyvännäköinen siisti ajokorttillinen uros :) ikää 34 mutta nuorekas ja villi :) lisää puh num vastaukseesi käydään tseffeillä ensin ja tutustutaan pian pusui
Miäs
Mies, 49v, Lahti
Etsin elämänkumppania sinusta nainen. Olen savuton, urheilua harrastava ja itsestäni huolta pitävä mies. Olen vakituisessa työssä ja asustelen omassa asunnossani. Sinkkuna olen ollut jo useamman vuoden ja kaikki edellisen suhteen asiat ovat mennyttä aikaa. Laita viestiä ja tutustutaan toisiimme.
Ppekka
Mies, 50v, Imatra
Olen pitkä ja hoikka