Uudistunut Iskuri!

Uudessa Iskurissa on kolme treffipalstaa, joille voit jättää ilmoituksesi ensimmäisten joukossa. Ilmoituksen vahvistat tekstiviestillä (viestin hinta on 0,95 euroa). Vastaukset saat suoraan puhelimeesi. Lue lisää!

MiehetNaisetParitMuut
Alikersantti
Mies, 54v, Tampere
Sinä itseäsi ja kunnon miestä arvostava nainen. Olen aika kiireinen muttahaluaisin tutustua mukavaan naiseen...joka voisi löytää yhteisen sävelen kanssani. Olen itse vapaa. Ota yhteyttä rohkeasti. Emme ainakaan menetä mitään. Olen 54.
kauramoottori
Mies, 49v, uusimaa
Moikka! Pitkä, luotettava, asiallinen kaveri etsii kaunista naiskaveria joka ymmärtää elämän päälle. Itse olen normaalipainoinen, olethan sinäkin. Yhteystied. vastauks.muk.
288183
Mies, 52v, Helsinki
Etsin nahka-asuista tykkäävää hoikkaa tai normivartaloista naista Etelä-Suomesta viikonloppuseuraksi, jos asut pk-seudulla myöskin iltaseuraksi. Olen ihan kiva fiksu 52-182-92 vapaa mies Hgistä. Tykkään matkustella, viikonloppuisin usein menossa. Haluaisin mieluiten vakiseuraa. Vastaa luottamuksella.
6stringer
Mies, 33v, Joensuu
Hei, keikkamuusikko etsii yöpaikkaa joensuun seudulta lauantaiyöksi. Olen fiksu, katseenkestävä, mukava ja hyvää seuraa naiselle.
Jope
Mies, 65v, Mänttä
Olen 66v liikuntaa har.savuton hakusas samanhenkinen nainen
Natural &Hairy Girl?
Mies, 35v, Uusimaa
Moikka! Tällaisen ilmoituksen kautta etsimäänsä koettaa löytää mukava ja siisti, ulkonäöstään huolehtiva 35-vuotias pitkä ja tummatukkainen suomalainen, ihan hyvännäköinenkin sinkkumies Uudeltamaalta. Ruumiinrakenteeltani olen kai lähimpänä normaalia tai hieman hoikkaa. Eli tervetullutta olisi ihan jopa seurustelu tai treffikumppani, jonka kovasti toivoisin vapaasta naisesta löytäväni. Ulkonäkökriteerejä en kovinkaan tiukasti halua asettella, mutta jotain mainitakseni minua siis kovasti viehättää luonnollinen, ihana ja mukava luonteinen nainen, jolle meikit, parfyymit ja sheivaushöylät eivät ole niitä kaikista kallisarvoisimpia kapistuksia. Eritoten toivoisin myös, että olisit niin tuon asian ja kuten itsesikin kanssa sinut. Ja aina parempaa jos itsekin nautit luonnollisuudestasi ja haluaisit löytää ehkä jopa kumppaninkin, joka myös sitä osaa arvostaa. Se kun nykypäivänä ei ole enään mikään itsestäänselvä asia. Iältäsi voisit olla ehkä n. 27v-47v, mutta ei tuokaan ole se kaikista ehdottomin vaatimus. Kuitenkin yhteisestä sävelestä kovasti innostuisin, kuten varmasti myös sinäkin. Ainoa mihin en halua olla osallisena, niin varatut naiset voivat etsiä enemmän hakemansa kaltaista seuraa. Olen itse Uudenmaan alueelta, mutta liikkumaankin tietenkin pystyn, mikäli olet vähän kauempaa. Ei siis ole suoraan este. Joten jos yhtään tunnistit tästä itseäsi ja onnistuin herättämään mielenkiintosi, niin rohkeasti vaan vastaamaan niin ehkä pääsemme toisiimme paremmin tutustumaan.
rakentaja
Mies, 50v, Helsinki
Moi, löytyykö avun tarpeessa olevaa raskaana olevaa?
Risteilylle
Mies, 57v, Helsinki
Moi, olen 57 vuotias hyväkäytöksinen ja rauhallinen vapaa mies. Etsin risteilyseuraa kivasta naisesta ja maksan risteilystä aiheutuvat kulut (matka,ruoka, juoma jne.) ja nukun vaikkapa yläsängyllä tarvittaessa. Arvokkuutta on tullut muutaman liikakilon myötä enkä tekisi enää uraa hiusmallina. Elokuun alkuviikot sopisivat parhaiten. Tanssin huonosti ja kuuntelen sujuvasti karaokea.
vauvakuumetta?
Mies, 35v, Mikkeli
vauvakuumetta? voin toteuttaa vauvatoiveesi olen siisti terve raitis savuton urheilia mies
oisko mahiksii...
Mies, 51v, kokomaa
löytää oikeesti! täss 184/81 ettii ja sois löytävänsä... sä sop.ikäinen...plikka joka ettii myös muuta kun pelkkää munaa, paa viestii ja numero mukaan!
RiMu
Mies, 59v, Ylöjärvi
Haluan löytää aikuisen aasialaisen naisen ystäväksi,50-60v.
Lasse
Mies, 50v, Pohjois-Pohjanmaa
Tere! Tässä vapaa mies, joka etsii naista tositarkoituksella. Harrastan motocrossia ja enduroa. Toimin tuomaritehtävissä ja kuulutan pesäpallopelejä. Opetusalalla töissä. En käytä alkoholia, enkä polta.
vt
Mies, 48v, Äänekoski
Moi.48/195/106,vapaa,alkoton,savuton mies etsii,38-45-v.,hoikkaa,muodokasta naista,mielellään pitkät hiukset.Asun yksin.Harrastan voimannostoa,lenkkeilyä.Olen tutustumisen arvoinen,sanansa mittainen.Etusijalla naiset,joilla nahkahousut,korkkarit.Voi ottaa yhteyttä muutkin.
Herrasmies62
Mies, 62v, Uusimaa
Tämä taitaa olla enemmänkin seksikumppanin kuin varsinaisen ystävän hakuun tarkoitettu forumi mutta kirjoitanpa nyt muutaman sanan mitä etsin. Olen 62 v aviossa elävä mies jonka liitto perustuu enemmänkin kaveruuteen kuin rakkaussuhteeseen. Olen fyysisesti hyväkuntoinen, normaalipainoinen johtavassa asemassa työskentelevä mies. En tupakoi ja alkoholia käytän hyvin rajoitetusti. Olen 180/88 mitoiltani Olisi kiva löytää fiksu noin ikäiseni nainen jonka kanssa tavata silloin tällöin. Ikäero suuntaan tai toiseen ei ole minulle mikään este. Haluaisin vielä kokea sen ihanan ihastumisen tunteen joka toivottavasti tuo tullessaan mukanaan paljon muutakin tunne-elämää rikastuttavia asioita. Elät ehkä laillani liitossa tai olet vapaa, sillä ei ole merkitystä. Kirjoittele sillä uusia ystäviä ei ole koskaan liikaa !
Laiturille nyt
Mies, 51v, Helsinki
Hei sinä mukava nainen, joka uskallat hieman irrottaa itsesi pieneen seikkailuun. Lähde kanssani treffeille Suomen Turkuun ja DownByTheLaituriin! Olen viisikymppinen tumma (lue harmaantuva 😁) mies. Kuuntelen musiikkia, liikun ja nautin hyvästä ruoasta/juomasta. Uskon olevani varsin mutkatonta seuraa, mutta mielipidehän on toki subjektiivinen. Minulla on liput perjantaille 27:7:, joten jos muutama kotimainen artisti kiinnostaa, niin lähde kanssani nauttimaan toivottavasti hyvästä tunnelmasta!
jupe
Mies, 50v, Kuopio
Olen 50v.kiva,empaattinen,keskustelutaitoinen,huumorintajuinen,nuorekas,hyväkäytöksinen ja naista arvostava mies Kuopiosta.Etsin seuraa 30-59v.naisesta,aluksi vaikka ystäväksi,parisuhdekin mahdollista.Voit olla mistä päin vaan.
Vanhapoika
Mies, Pirkanmaa pohjoinen
Etsin 55-85v, pulskaa maalaisnaista, joka haluaa hellyyttä ja hyvänäpitoa. Olen riski 50+v maalaismies haalarisyli valmiina.
Tommin
Mies, 45v, Kou
Kesäheila haussa rehti tavallinen suomalainen mies joka pussaa myös..loppukesä kahden kymenlaakson suunnilla tai jotain muuta kaikki käy..laita viestiä tutustutaan moikka
mishka
Mies, 27v, Turku
etsin Muijja/naista seuraksi, itte oon gootti/emo tyyliä olen rehellinen,luotettava,ujo alussa joskus villi,avoin, dysfasia minulla on, ja aika paljon allapäin siitä voi kysyä,ja turun alueelta seuraa jos saisi kuvassa on minä ja laita posti viestissä jos kiinosti
Toni
Mies, 40v, kuusamo
Hei.olen siisti tasokas ym olen kuusamosa lomalla 17-23.7 tavattaisko voit olla vapaa tai varattu et pety luottamuksella.