Uudistunut Iskuri!

Uudessa Iskurissa on kolme treffipalstaa, joille voit jättää ilmoituksesi. Ilmoituksen vahvistat tekstiviestillä (viestin hinta on 0,95 euroa). Vastaukset saat suoraan puhelimeesi. Lue lisää!

MiehetNaisetParitMuut
Aisankannattaja
Mies, 35v, Uusimaa
Entisestä parisuhteesta muutama vuosi sitten sinkuksi jäänyt tumma tukkainen, pitkä ja ihan komeakin 35v mies etsii tositarkoituksella elämäänsä naista. Olen aisuri, joten toivon että asia on sinulle tiedossa ja miellyttää sinua. Olen elämässä ymmärtäväinen, uskollinen ja kanssani on hyvä tulla toimeen. Voisiko meidän rakkaus olla totta? Otathan yhteyttä minuun jos kiinnostuit?
ystävyyttä
Mies, 57v, rauma
moi olis mukava mies ,arjen askareissa ja toki romantiikkaa ja hyvää seksiä ,kun haluut ota yhteyttä ,,toimiva mies ,,odotan että otat rohkeesti yhteyttä ,kerron lisää
Maajussi 45
Mies, 45v, Pojjois-karjala
Hei. Nyt maajussille morsian! Olen 45v tavallinen suomalainen mies maaseudulta. Teen rakennus töitä elääkseni ja harrastelen hevosia intohimosta. Olen eronnut, kaikki lapset ovat jo aikuisia ja omillaan. Etsin sinut itsensä kanssa olevaa iloista ja elämän myönteistä naista. Lopun jätän kohtalon hoidettavaksi.
Seuraa hakemassa
Mies, 45v, Tampere
Moi. Olen ihan ok näköinen ja mukava mies Tampereen läheltä. Etsin seuraa 20-50 vuotiaista naisista. Olen tällä hetkellä vapaa, enkä muutenkaan harrasta irtosuhteita. Olisi mukava tutustua kaikessa rauhassa, ilman mitään ennakkopaineita ja molemmilla voisi olla myös oma elämä, mutta jos juttu etenisi seurustelusuhteeseen olisin varmasti uskollinen. Jos mun ilmoitus kiinnostaa sua, niin ota rohkeasti yhteyttä ja jatketaan juttua vaikka sp:ssa
Matkailija
Mies, 53v, Vantaa
Naisseuraa haussa/ vailla kaikkeen kivaan 31.8.-1.9. Olen kiva 53/180/90 fiksu mies, vakavalla mielellä tai sitten ei. :)
kaveri
Mies, 58v, keskisuomi
Sinulle 65v-90v yksinäinen nainen. Kaipaatko ystävää ja jutteluseuraa? Täällä fiksu, kätevä mies joka kärsii yksinäisyydestä. Jos olet eteläinen keskisuomi, pohjoispirkanmaa seutuvilla, ota yhteyttä. Älyllinen keskustelu ja läheisyys olisi kullanarvoista. Yhteydenotot mielellään yhteystiedoilla. hei ja hyvää syksyä.
Naisseuralaista etsi
Mies, 60v, Turku
Heippa!!! Hei vaan sinne niin kuules hei no niin täs olis nyt ihan mukava vapaa terve siisti raikas avoin nuorekas puhelias hellä huumorintajuinen työssäkäyvä 60v-Miehekäs mies Turusta onhan minulla illat sekä viikonlopput vapaat. Ja se olis sitten kiva löytää joku Naisseuralaista vakituiseksi Turunseudulta joka käy töissä päivisin siis pidätkö hauskoista koti-illoista mukavan työnpäivän jälkeen toivoittavasti et tupakoi etkä ota alkoholia niin paljon. Kaipaan seurasi iltaisella sekä viikonloppuisin päivisin kenen kanssa sitä voisi tehdä kaikkia mukava. Laitathan sähköpostinosoittesi mukan sitten kun vastaat minulle sitten. En tupakoi enkä ota alkoholia ja olen 175cm pitkä. Ja haen hyvää yhdessäoloa sitten sinusta .Seurustelun Illan vietto ym!!!?. Etsin seuraa iltojen iloksi myöskin. "Vataatka arvon naiset"????!!:
puttas
Mies, kuopio
kiva ja raitis mies etsii perhe ja vauva kuumetta potevaa rintavaa naista luottamuksella vast.vain.numeroihin.
rapala33
Mies, 65v, kuopio
Vielä työelämässä 65v nuorekas hyväkuntoinen, eloisa ja urheilullinen mies Sina naisellinen ja rintava, sopivan pehmeä nainen. Oletko valmis tutustumaan
Iltaseuraa
Mies, 40v, Kotka
Hei, löytyisikö näin vklopun kynnyksellä seuraa mukavalle 40v miehelle?
Povekasmies
Mies, 57v, Uusimaa
Löytyykö naista luonnonoikkuna hyvin povekkaalle miehelle. Muuten suht norm. Vartalo
ABF/ANR
Mies, 50v, Riihimäki
Kummallisesti ovat kadonneet kaikki ne naiset jotka saavat nautintonsa rinnoistaan. Eli ABF/ANR kumppani kateissa. Ole rohkea ja laita viestiä, ei sitä muuten tiedä kuinka käy. Kik/Sp osoite mukaan
Viikonlopuksi seuraa
Mies, 55v, Tampere
Olen sosiaalinen, siisti, iloinen, urheilullinen, pitkähkö herrasmies, jolla halipula päällänsä. Jos koet samoin niin laita rohkeasti viestiä. Mennään vaikka ekaks kahville/drinksulle ja katotaan jatkoja sen jälkeen.. Elämä on edessäsi!! :)
Syksy saapuu
Mies, 58v, Keski-Suomi
Moi ! 58v 185 xl mies seuraa vailla sinusta puhuva raitis savuton siitsti maasedun rauhaa elämää arvostava tomera nainen ! Vietetäänkö kiva syksy miksei talvikin ?
Etsin sua
Mies
Etsin naaraanhupakkoo viinalle persoo rakkaus välillemme versoo poltamme ketjussa tupakkoo
Gentle
Mies, 33v, Kuopio
Aasialaistaustainen nainen p-savon alueelta kohteliaalle, sporttiselle, herrasmiehelle. Kik tai email mukaan
Syksyyn mennään
Mies
Hei nainen, kaipaatkö mökillesi miehistä apua syysaskareisiin. Olen 38 vuotias ja monitoiminen osaaja. Voit olla minua reilusti vanhempikin.
Joko
Mies, 64v, 09/019
Etsin aikuista, kivaa luotettavaa isorintaista naista kaveriksi eroottiseen suhteeseen. Olen ”puolivarattu” omillani toimeentuleva mies 177/88 mitoissa. Sopivasti sivistynyt ja aidosti asialla liikkeellä olen.
Hellyyttä;)
Mies, 35v, Riihimäki
Kaipaatko hellyyttä ja läheisyyttä? Sinulle sitä mielellään tarjoaisi mukava ja turvallinen sinkkumies, joka arvostaa hellyyttä ja läheisyyttä yli kaiken. Olisi kiva viettää yhdessä niin iltoja ja öitä kuin vaikkapa kokonaisia viikonloppujakin, nauttien toistemme seurasta, halimisesta ja hellyydestä, mukava olisi myös herätä toisen vierestä uuteen aamuun. Jos tällainen kuvio kuulostaa siltä mitä etsit niin älä epäröi vastata:)
Jupe
Mies, 49v, Kuopio
Hei,olen 49v.kiva,nuorekas mies Kuopiosta.Etsin seuraa 18-55v.naisesta.Olen keskustelutaitoinen,empaattinen ja huumorintajuinen.Aluksi vaikka ystäväksi,parisuhdekin mahdollinen.Voit olla mistä vaan,vapaa,tai varattu.