Uudistunut Iskuri!

Uudessa Iskurissa on kolme treffipalstaa, joille voit jättää ilmoituksesi. Ilmoituksen vahvistat tekstiviestillä (viestin hinta on 0,95 euroa). Vastaukset saat suoraan puhelimeesi. Lue lisää!

MiehetNaisetParitMuut
leatherman1981
Mies, 36v, Mikkeli
Rauhallinen, vaatimaton, maanläheinen mies jonka harrastuksiin kuuluu käsityöt, lenkkeily ja musiikin kuuntelu. Edelliset suhteet on loppuunkäsitelty ja samaa toivoisin sinultakin. Haen mielellään pyöreänpuoleista, rauhallista naista joka arvostaa pieniä arjen asioita.
Lämmin syli
Mies, 44v
Hei kaikki vapaat neitoset haluisitko tutustua 44v mieheen savosta. Lämmin ja turvallinen halinalle olisi tarjolla. Sinä elämän iloinen raitis ja tupakoimaton nainen noin 35-46v, omaat sopusuhtaisen kropan ja haluat pysähtyä hetkeen asumalla maalla. Ota yhteyttä jos kiinnostuit minuun
Tutustutaanko
Mies, 44v, Kuopio
Sinä nainen olet 45-55v. 017 alueelta, Kuopio. kaunis, viehättävä, uhkea, muhkea, mukava, lämmin halata ja pussata. Sinua halajaa 44v. 186/86 ruskeahkot hiukset, mies.
MUSTAA MIESTÄ
Mies, 28v, Kotka
Olen afrikkalaistaustainen työssäkäyvä mies. Etsin naista jonka kanssa voisin viettää satunnaisia hetkiä ja katsoa mitä siitä tulee sitten tulevaisuudessa mutta ennen kaikkia pitämään toisellemme seuraa ikää katsomatta. Laita viestiä jos heräsi kiinostus, ja kyllä osaan suomeakkin puhua sitähän sää kysyit.
Samppa
Mies, 49v, Vihti
Moi. Melkein 5kymppinen vapaa lapseton, ok näköinen normi+vartalo. Etsin normi mitoissa olevaa naista tositarkoituksella. Huumorintaju plussaa.. Lapsia tai ei niin ota yhteyttä.
Yhessä
Mies, 48v
Täällä oisi huumorintajuinen kiltti mukava 44v mies. Sinä mukava huumorintajuinen romantinen hellä iloinen nainen ota yhteyttä..
Haaveiletko sinäkin?
Mies, 39v, Kotka
Hei, Elätkö kuivassa suhteessa? Kumppanisi on sinulle rakas ja tärkeä, mutta ei ota huomioon tarpeitasi ja toiveitasi? Olette olleet pitkään yhdessä, ja menetettävää on aivan liiaksi lähteäksesi hakemaan helpotusta tilanteeseesi "käymällä vieraissa"? Haaveilet itseksesi salaisesta miesystävästä, joka antaisi hetkittäin tuntuvaa "kyytiä" kuitenkin niin, että voisit luottaa kaiken pysyvän salassa, turvaten normaalin arkielämäsi jatkuvuuden/pysyvyyden? Onko sinulla paljon seksuaalisia haluja, salaisia toiveita ja fantasioita, joita et enää edes kehtaisi ottaa puheeksi oman kumppanisi kanssa? Tiedät sen olevan turhaa, ja pahimmassa tapauksessa joutuisit vielä naurunalaiseksi kumppanisi silmissä jos kaiken kertoisit? Haaveissasi pyörii ehkä toistuvasti hieman nuorempi mies, kuitenkin aikuinen, joka tulisi ja ottaisi. Tekisi sinulle kaiken sen, josta olet haaveillut ja jota olet halunnut kokeilla. Täyttäisi tämän ainoan aukon elämässäsi, joka muilta osin on tuttua, turvallista ja miellyttävää. Mies, jonka suhteen voisit olla varma, ettei hän missään olosuhteissa vaarantaisi arkielämääsi eikä suhdetta omaan kumppaniisi. Mies, joka olisi sopusuhtainen, itsestään huolehtiva ja katseet kestävä, olematta kuitenkaan mikään kiiltokuvapoika. Mies, jolla olisi käytöstapoja, tilanne-, sekä huumorintajua, mutta kuitenkin osaisi ottaa ohjat kun sinä kaipaat pitkään elämästäsi puuttunutta hoitoa. Mies jonka kanssa ei tarvitsisi häpeillä tai pelätä, joka olisi mutkatonta seuraa myös ennen, ja jälkeen yhteisen hetkenne. Olet pitkään paininut ajatustesi kanssa, kuitenkin järkeillen toistuvasti niin, että et voi riskeerata kaikkea hetken hurman vuoksi? Hetkittäin rohkaistut ajatuksella "kerranhan täällä vain eletään", mutta luovut kuitenkin villeistä ajatuksistasi riskin ollessa aivan liian suuri. Tässä minä nyt olisin, mies aivan vastaavassa tilanteessa kuin sinäkin. Odottaen viestiäsi.
Lounastreffit
Mies, 40v, Vantaa
Löytyisikö Vantaalta naista, joka tarjoilisi herrasmiehelle kotonaan lounaan. Voitasiin sopia vakivisiitistä, arkipäiville. En hae mitään vakavaa, mutta olen avoin ehdotuksille. Yhteystietoihin puh tai sposti.
Unelmavävyä vailla?
Mies, 36v, Kotka
Hei, Hieman alle nelikymppinen "unelmavävy" etsiskelee satunnaista seuraa hieman varttuneemmasta, naisellisesta naisesta. Voisitko se olla sinä? Vastaathan s.postiosoitteesi kera, kiitos. Mikael.
Rocker
Mies, 26v, Joensuu
Pitkä, hoikka ja komea rock/metallihenkinen mies Joensuusta etsimässä naista omaksi kullaksi. Olen luonteeltani rauhallinen, hassu, taiteilijamainen. Ulkonäöllisesti pyrin olemaan tyylikkäästi persoonallinen. En polta ja alkoakin menee vähän ja hallitusti. Harrastuksiin kuuluu musiikin tekeminen. Tykkään väsäillä paljon rockhenkisiä biisejä ja soittaa kitaraa ja bassoa siinä sivussa. Lapsia minulla ei ole eikä ole tarkoitus hankkiakaan. Olen myös enemmän kaupunki ihminen. Sinun ei ole pakko olle justiin samanlainen kun minä, pääasia että rokkimiekkonen kiinnostaa. Ikää sulla voisi olla ehkä suunnilleen jotain välillä 20-37. Sua mahdollisesti kiinnostaa samat asiat kun mua. Ja olet tietysti läheisyyshaluinen ja tykkäät pussailusta. Ota yhteyttä numeron kanssa niin jutellaan whatsapissa lisää ja tutustutaan ja alotetaan rakkaustarina? <3
Ottonen
Mies, 57v, Jämsä
Hei,olen viriili ja kestävä leskimies. Haen muodokasta naisseuraa joka kaipaa kosketusta,myös intiimiä. Luottamus molemmin puolin
Kumppani
Mies, 56v, Tampere
Tunne, ennen kiimaa! Etsin ystäväkseni ja rinnalleni kulkemaan mukavaa ja pitkää Naista. Etsijänä on vapaa, yksinasuva ja raitis eronnut mies Tampereelta. Oma pituuteni ja mittani on 172/75 Olen elämäntavoiltani enempi liikunnallinen koti-ihminen, joten baareista et minua löydä. Itse nautin katsellessani pitkiä, itsestään huolehtivia naisia. Olen haaveillut, että jokupäivä saisin itsekkin kulkea sellaisen rinnalla kadulla. Hänestä ylpeänä ja ylpeänä siitä, että saan kulkea hänen rinnallaan. Syytä en tiedä, miksi sytyn pitkälle naiselle. Näin vain on! Jos tämä on ja tätä voi sanoa jo fetisiksi. Olkoon niin :) Toivoisinkin löytäväni sinut sieltä jostain linjojenuumenista. Sinut, joka laillani ei välitä siitä, mitä muut mahdollisesti ajattelisivat suhteestamme. Sterotypiat ei meitä sido. Toivon, että myös sinulle ihminen ja se millainen persoona hän on. On aidosti tärkeämpää kuin se mitä hän edustaa ulkoisesti pituudeltaan. Oma itsetuntoni on terve ja kunnossa, joten se kyllä kestää toisten mielipiteet ja olla välittämättä niistä (kateelisia he kuitenkin, vain ovat ;) Mitä pidempi olet, sen ihanampaa ja jos käytät, mielläni näen ja katselen sinua vaikka kuinka korkeissa koroissasi :) Ota rohkeasti yhteyttä. Asialliseen viestiin saat kyllä asiallisen vastauksen!
Mies nuoremmalle
Mies, 52v, Lahti
Etsin sinua +20v pyöreähkö vaaleahiuksinen nainen. Tule luokseni sillointällöin leikkimään kotia. Ja miksei vakituiseenkin suhteeseen. Olen asiallinen mies,en raivoraitis ja tupakoin. Työssä käyn ja olen mieleltäni ja olemukseltani oikeasti nuorekas. Vastaa rohkeasti niin tutustutaan.
Meilailija
Mies, 55v, pieksämäki
Leski, eronnut tai sinkku. Kiva nainen ota yhteyttä mukavien kahvihetkien merkeissä tai vakavammin. Tällainen 179/85 raitis kohtelias mies vailla seuraa. 100% luottamus.
minäitse
Mies, 65v, Vaala
Olen normaali suomimies kokoa 176/78. Haluan löytää salaista seuraa naisista , ikäsi kokosi ei minulle tärkeää, vaan 100% luottamus. Ota rohkeasti yhteyttä vaatimattomaan seikkailuhaluiseen ukkeliin. Alueelta Oulu- Kajaani sektorilta.
JoKoHan
Mies, 63v, Nurmijärvi
Hei sinä aikuinen itsestäsi huolen pitävä mukava nainen! Etsin sinusta ystävää ns. kaikkeen menoon. Olen ”1/2-varattu”, omillani toimeen tuleva siisti, juuri eläköitynyt persoonallinen, sopivasti sivistynyt mies. Harrasran kuntoilua, ulkoilua, elokuvia, lukemista.... mutta jotain puuttuu: Kaipaan naisen lämpöä, läheisyyttä, ihon kosketusta, erotiikkaakin. Voit olla vapaa, varattu tms. mutta etsit omaan elämääsi lämmintä sisältöä kuten minäkin. Asun pks.
Tapani
Mies, 60v, Turku
Olen urheilullinen nuorekas itsestäni huolta pitävä tuoksuva mies . Toivoisin löytäväni huolitellun naisen pitempiaikaiseen fwb suhteeseen . 30-60 v . Viettää aikaa ulkoillen , harrastustenkin parissa . Hellyys ja läheisyys olisi myös läsnä. Olisi ihanaa kun ottaisit yhteyttä . Laittaisitko sähköposti tai puh. Numerotiedot mukaan
Man of the midnight
Mies, 51v, Vantaa
Moi, pk-seudulta etsii seuraa työssäkäyvä ihan asiallinen mies kertakaikkiaan. Seurallinen ja keskustelutaitoinen jopa kuuntelemaan kykenevä. Terve ja tupakoimaton miehinen tyyppi. Ei haittaa jos olet pitkään ollut sinkkuna ja deittailutaidot hieman ruosteessa..vähän sama homma täällä myös. Ehkä voidaan katsella rauhassa jos löytyisi yhteisiä juttuja ja kivaa yhdessäoloa ?
Kyminkolli
Mies, 44v
Olen kiltti, naisen tahtoon alistuva mies ja etsin määrätietoista hallitsevaa naista vakituiseen suhteeseen. Ikä ja koko ei merkitse mitään,vaan asenne ratkaisee. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.
Hipsutusta
Mies, 34v, Helsinki
Etsin täältä älykästä, huumorintajuista ja suhteellisen tasapainoista naista seurakseni. En hae pelkkää seksiä mutta en myöskään heti 24/7 parisuhdetta. Ehkä asteen vakavampaa kuin fwb on se mitä haen. Parisuhteellekin olen avoin jos tapahtuukin niin että ihan lähtee jalat alta molemmilta. Tällä hetkellä elämä on kiireistä mutta läheisyyden, romantiikan ja seksinkin kaipuu on kova. Tykkään myös muutenkin viettää aikaa yhdessä kuin sängyssä vaikka toki sielläkin tykkään viettää pitkiäkin aikoja jos oikein ihana nainen osuu kohdalle. Seksin suhteen olen avarakatseinen ja kokeilunhaluinen ja puhun kyllä aiheesta mielelläni vaikka muutakin päässä pyörii. Seksi on tärkeä asia mutta kuitenkin osa elämää missä moni muukin. Välillä kaipaan lempeämpää ja välillä vähän villimpääkin menoa. Kaikkea sopivasti. En hae yhdenillanjuttuja vaan kaipaan aitoa yhteyttä toiseen ihmiseen.