Uudistunut Iskuri!

Uudessa Iskurissa on kolme treffipalstaa, joille voit jättää ilmoituksesi. Ilmoituksen vahvistat tekstiviestillä (viestin hinta on 0,95 euroa). Vastaukset saat suoraan puhelimeesi. Lue lisää!

MiehetNaisetParitMuut
tuhkis
Mies, Pirkanmaa
Mihnä oot tupakoiva nainen ketjupolttaja mies oottaa sinua
Edetään Hitaasti
Mies, 45v, Kemi
Rauhallinen, normaalivartaloinen mies etsii sinua 30-40 vuotias nainen. Sinä nainen joka pidät itseäsi vanhemmista, ota yhteyttä. Etsin yhtä vakituista kumppania yhdessäoloon, saunaseuraksi ja kainaloon halailemaan. Tykkääthän puhua ja pussata, olet seksin suhteen aktiivinen. Yhden kumppanin nainen. Joka kemioiden kohdatessa on valmis syvempäänkin suhteeseen. Olen 45 vuotias, tupakoimaton, alkoton, kaikin puolin normaali herrasmies.
Yksinsydän
Mies, 44v, Vehmersalmi
Mies elämänkumppania vailla tuuliin ja auringon paisteisiin missä olet sydämmeni puolikas tahtoo rakastaa
Kauniinpi kaksistaan
Mies, 50v, Kokosuomi
Hei missä olet sinä juuri sinä 2xl-4xl nainen tosimielellä liikeellä oleva.. täälä sinua vartoo mukava huumorintajuinen mies. Laita vastaukseesi sp osoiteesi tai puhelin numero...
Adultm51
Mies, 52v, Salo
Hei sinä ihana, ehkä povekas/muodokas ja peilin ääressäkin viihtyvä Nainen ikääsi (18-70v) tai kokoosi katsomatta..sinusta seuraa pikkuhiljaa tutustuen haluaisi ikäisekseen nuorekas ja liikunnalliset elämäntavat omaava, fyysisesti hyväkuntoinen ja ryhdikäs, siisti, puhdas ja itsestään huolehtiva, vireä ja seksuaalisesti viriili, mukava ja luotettava, puhuva ja pussaavakin, savuton ja alkon kanssa sinut oleva, ihan tutustumisen arvoinen sinkkumies täältä Salon seudulta:-) Sinä toki voit olla kauempaakin..sillä kulkemaan kyllä pääsen. Löytäisimmekö näin toisemme..? Otahan ennakkoluulottomasti yhteyttä..mieluusti yhteystiedon kera!
kuuhullu
Mies, 49v, sievi
hakusessa juttuseuraa, harrastuksiin. ym mukavaan mitä keksimme.olen suhteessa vaikkei se siltä vaikuta.laitappa viestiä niin jutskataan ja suunnitellaan.viesteissä sit enempi,sähkäri tai puh numero mukaan.
pistolero1
Mies, Oulu
Tervehdys kaikille aikuisille naisille. Nyt olisi kumminkin haussa mieluimmin Suomessa asuva (Oulussa) Aasialainen (Thai) nainen. Kanssani asumaan tasavertaiseksi rakkaaksi ystäväksi. Ikäsi voisi olla 40-60 vuotta, rauhallinen vailla ulkoisia velvollisuuksia.
ystävää
Mies, 60v, Seinäjoki
Olen nuorekas 60v, vapaa, luotettava, sporttinen, huumorintajuinen ja yksin asuva mies Seinäjoelta. Nainen hoikka/sopusuhtainen, sinustako loppu elämän luotettava ystävä?
sage
Mies, 51v, Helsinki
Sivistynyt, taiteellinen, huumorintajuinen, rento mies etsii venäläistä naista ystävyyteen, ehkä lisää jos kemiat kohtaa. Etsin kumppania galleriaan, museoon, keikkaan, ravintolaan, lisää. Arvostan keskustelua, huumoria, avoimuutta. Jos on tärkeä sinulle, olen hyväkuntoinen, terve, 181/90. Tutustutaan, tavataan. :)
Tunteidentulkki
Mies, 38v, Oulu
Hei, etsin suomalaista naista ystäväksi tai seikkailuseuraksi. Toivoisin, että asustat lähellä keskustaa tai kaukovainion suunnalla. Minulla on usein aamuisin vapaata aikaa ja olen yrittänyt keksiä tekemistä näihin tyhjiin hetkiin. Toki voisin viettää aikaani katsomalla vaikka telkkaria, mutta en koe sen olevan kovinkaan kehittävää. Itse koen olevani normaali suomalainen mies. Olen korkeasti koulutettu ja harrastan aktiivisesti liikuntaa. Olen kohtuu sivistynyt ja kanssani on helppoa keskustella aiheesta, kuin aiheesta. Pidän myös eläimistä. Mikäli koet, että seura kelpaisi juuri sinulle, niin laita toki viestiä tulemaan. Terveisin hän
Topi
Mies, 50v, Lahti
Löytyykö rintavaa naista 40 -60v tositark.?..ok mies ..ota yht numeron kera!Jo tänään
Löydänkö sinut
Mies, 45v, kuopio
Moi! Etsin sinua 50-60v. Naista, leveä peräsin ja pulleat purjeet kaveriksi. Olen 45v. Mies Kuopiosta 017 alue, huumori mies, 186/86 ruskeat hiukset/parta.
mask
Mies, 39v, Sodankylä
vanhempi nainen. sinua etsin. 184cm 83kg ihan kommee tapaus. kaipaus sydämmessä
Yhessäkö
Mies, 50v, Rovaniemi
Täällä pussamisesta tykkäävä hellyydestä mukavasta yhessä olosta tykkäävä mies. Kaipaa vierelleen mukavaa iloista pussavaa naista vakituiseen parisuhteeseen 46-56v naista.
Intohimoa
Mies, 46v, Helsinki
Fiksu, kiltti, hellä, tunteellinen mies kaipaa naista jota pitää hyvänä säännöllisesti :) Asun pienen matkan päässä, mutta nopeasti hurautan autolla paikalle vaikka useamman kerran viikossa. Olen 175/75. Tykkään pitää naista hyvänä ja huolehtia hänen tarpeistaan... ;)
Tirsnippeli
Mies, 35v, Kanta-Häme
Olen 35-vuotias maalla asuva, mutta ei maajussi. Pidän metsätöistä ja kaikesta, mitä luonnossa ja pihalla voipi touhuta. Etsiskelen sinua n.25-35 vuotias sulonen nainen, jota kiinnostaisi tällainen rento ja höpsö mies.
Markohuh5
Mies, 32v, Masku
Moi oon tämmönen vähän ison kokoinen jätkä mutta pehmeä 179/125 ja etsin ihan seurustelu kumppania naisista
Mies etsi Naista.
Mies, 59v, Turku
Hei vaan Nainen oletko vaille huomiota hyvyyttä hellyyttä välittämistä olen ihan mukava vapaa terve siisti raikas rehellinen nuorekas puhelias hauska huumorintajuinen työssäkäyvä 59v-Miehekäs mies Turusta onhan minulla illat sekä viikonloppu vapaat niin jos haluat käpertyä kainaloni nauttimaan pimenevistä tammikuun illoista elämäsi just sinä mukava vapaa hellä työssäkäyvä Nainen Turunseudulta ihan tositarkoituksella etsin seuraa ja etsin siis ystävyyttä näin aluksi ensin Seurustelun Lenkille Illan viettoon ym !!?? Olen myöskin omillaanitoimeentuliva tuleva joten laitathan sähköpostiosoitteesi mukaan sitten kun vastaat minun ilmoituksen puhun ja puussaan .
Rocker
Mies, 26v, Joensuu
Täällä pitkä ja hoikka, vapaa rokkari/metalhead persoonallisella tyylillä etsii vakavassa mielessä naista kumppaniksi jonka kanssa saisi tehdä kahdestaan kaikkea kivaa, oli se sitten käsikkäin kävelyä kaupungilla tai seksiä tai jotain siltä väliltä. Mun kiinnostuksen kohteisiin kuuluu tällä hetkellä pelit ja musiikki. Yksi unelmista on oman pelin tekeminen ja toinen muusikoksi tuleminen. Joten tykkään viettää aikaa koneella tai kitaran varressa. En polta ja alkoakin menee harvoin ja vähän. Jos lapset tai niiden hankkiminen jossain vaiheessa on ehdoton vaatimus niin sit mie en ole ehkä sinulle :( Sie voisit olla iältäsi n.20-38 eikä ole pakko olla mallin mittainen, muodot on sallittuja ;) En osaa tämän ihmeellisempiä kriteereitä laitella niin jos sua tämmönen vähemman ja enemmän miesnormeista poikkeava mies kiinnostaa niin ota yhteys numeron kera koska minut saa whatsapista kiinni. Ihastutaan ja rakastutaan, eikös vain? ;)
Tapaamisia ystävänä
Mies, Pirkanmaa
Olen +65 mies, haluaisin ystävyyssuhteen (yhden) luotettavan naisen kanssa . Annetaa toisillemme hellyyttä unohtamatta seksin monimuotoisuutta . Asun yksin ... voit olla varattukin.