Uudistunut Iskuri!

Uudessa Iskurissa on kolme treffipalstaa, joille voit jättää ilmoituksesi. Ilmoituksen vahvistat tekstiviestillä (viestin hinta on 0,95 euroa). Vastaukset saat suoraan puhelimeesi. Lue lisää!

MiehetNaisetParitMuut
Not_reallyhere
Nainen, 37v, Helsinki
Käykö kinkyt vielä täällä? Alistuva nainen etsii d-miestä ei-mihinkään tai ehkä johonkin Moikka! Tämä oli aikoinaan SE paras paikka tavata kinkyä seuraa - vieläköhän saitin epäaktiivisuudesta huolimatta se onnistuisi? Kokeillaan. Tämä ei nyt ehkä ole se tavanomaisin ilmo. Olen 37, vasta eronnut enkä tippaakaan erostani yli, sanotaan se heti kättelyssä. Muutenkin meneillään on vaikea elämänvaihe, joka on kestänyt jo hetken. En hae oikeastaan siis mitään, mutta oikean ihmisen kohdalla se ei mitään voisi olla myös hengailua, jotain kinkyä puuhastelua, seksiä, tai sitten kevyehköä leikkimistä. Saisi kai se suhteeksikin muuttua teoriassa, mutta sitä en nyt heti ainakaan osaa hakea. Eniten haluaisin tehdä jotain mukavaa mukavan ihmisen kanssa ja ehkä antaa asioiden tapahtua jos niikseen tulee. Olen lyhyt ja plus-kokoinen. Ihan kivan näköinen, mutta en tällä hetkellä mitenkään tikissä vaikka olenkin sitä välillä ollut, ks. vaikea elämänvaihe. En voi sanoa että elämä on kunnossa, mutta olen koulutettu, matkustanut ja maailmaa nähnyt, ja hyvässä, tykkäämässäni duunissa joka on ollut elämän pääsisältö pitkään ja nyt antamassa tilaa uudelle. Rakastan eläimiä ja söpöjä asioita, ja nautin luonnosta, musiikista, taiteesta, kirjallisuudesta, matkustamisesta, hyvästä ruoasta ja juomasta. Museoissa viihdyn myös, yöelämässä tai baareissa en. En juo juurikaan, jos lähden ulos, suuntaan keikalle tai klubille. Liikkumisesta ja luonnosta pidän, mutta kuntoa nostellaan vielä hitaasti - siihen projektiin saa tulla mukaan. Seksi ja kinky ovat olleet elämässäni hyvin tärkeitä asioita, vaikka ne ovat nyt olleet taka-alalla. Halauksia ei voi koskaan olla tarpeeksi, vaikken niitä ihan heti osaakaan antaa! Olen kokenut sub/bottom, joka parhaimmillaan on 24/7 orja, mutta nyt etsii korkeintaan kepeää leikkiä. Esimerkiksi sidottavana olevinen olisi ihanaa! Luonteeltani olen yhteisistä kemioista riippuen hyvinkin monipuolinen alistuja, mutta lähes aina orja- ja palveluorientoituneisuuden lisäksi little ja brat-puolet tulevat myös esiin. Tykkään olla hoivattavana, ja kanssani ei pärjää jos siitä ei tykkää. Ihan perus kunnon panotkin maistuisivat. :) Olen kiltti, aika sosiaalinen introvertti (mutta aina online ja todnäk aina valmis lähettämään eläinmeemin! - minulle online-elämä on hyvin tärkeää) hauska ja fiksu, ja otan toiset oikeasti huomioon. Erityiskykyni on antaa ihmisten olla kanssani omia itsejään. Kanssani on helppo olla, kuulemma. Pidän keskustelusta ja väittelystäkin. Pidän luotettavista, kilteistä ihmisistä, joilla on kuitenkin se tiukka d-puolensakin. D:nä sinun ei tarvitse olla kokenut, mutta minä toki olen ja se ei saa ahdistaa. Plussaa jos sinulla on kissa. Ei varatuille. Jään jännityksellä odottamaan, uskaltaako joku oikeasti vastata. :) - Not_reallyhere
IHANAA SYKSYÄ
Nainen, 49v, Itä-uusimaa
Nyt kaipaan piristystä ja menoa tähän loppukesään ja tulevaan.Itse tummat silmät hiukset,muhkea povi,normipaino,167,naisellisen tyylin omaava viehkeä nainen.Kiva työ,yksin asun,sujuva arki.Matkusteleminen,keikat,lenkkeily mm.vapailla.Savuton,ei alkoongelmaa.Kadoksissa Sinä vapaa,kivan lookin omaava rehellinen sekä fiksu mies.Ikäsi 44-54v.Uusimaa,lähialueet.Tehdäänkö syksystä ihana?Toivon puhelinnumeroa vastaukseen mukaan,kiitos.
Pehmoinen
Nainen, 51v, Salo
Hei 50v täyttänyt nainen etsii savutonta ja rehellistä mies seuraa. Toivottavasti alko ei ole hallitse elämääsi. Olen työelämässä ja mukavan pehmoinen nainen. Syksyyn mukavaa seuraa !
Aikuinen nainen
Nainen, 63v
Hei kiva mies. lähtisitkö kaapin haku treffeille povekkaan, nuorekkaan naisen kanssa Vantaalle? Itse olen Kymenlaaksosta. Laita numerosi, niin soitan sinulle.
Innokas
Nainen, 47v, Vantaa
Hei! Etsin mukavaa miestä viikonloppuja ilostuttamaan. Olen liikunnallisen vartalon omaava nätti ja seksy pitkähiuksinen nainen. Matkailu piristäisi nyt syksyllä. Kerro itsestäsi!
Muru
Nainen, 46v, Kymenlaakso
Ssbbw tositarkoituksella liikenteessä. Muutoin elämä rullaa, mutta sinä puutut... Toiveissa jo perhetaustaa takana, eikä luurankoja kaapissa, kuten ei minullakaan. Tuntiessassi vastaamisen halua, niin tiedät varmaan kuinka toimia?! Jokin yhteystieto mukaan, kiitos, niin jutellaan sitten lisää.
Oinas
Nainen, 68v, Tampere
Silloin tällöin tapaamista , Vapaata miestä . Olen xxl kokoinen nainen .
Amika
Nainen, Joensuu
Etsin rehellistä,fiksua,siistiä,puolivapaata 65-70 v.miestä. 013 - alue. Täytän itse nuo toiveet 165cm.vaalea,sydän sykkii elämää.Vast.vain puh num.
Puuttuuko Emäntä??
Nainen, 47v, Kuopio
Hei sinä maanviljelijä, puuttuuko kodinhengetär?? Ja elämänkumppani, ystävä ja rakastettu... Täällä minä elämänmyönteinen aikuinen nainen, vastaa numeron kera! Iältäsi voisit olla 40-55v.
Menninkäinen
Nainen, 50v, Kotka
Mies, joka viihdyt luonnossa, marjassa, sienessä tai vain vaeltelemassa. Lähdet kanssani kalaan, soutelemaan. Sinulle rauhallinen arki on parasta elämässä. Alkoholin käyttösi on hallinnassa.. Sinua etsii siro, naisellinen, ystävien sieväksi mainitsema 50-vuotias nainen. Iloinen, tunteellinen metsä keiju. Kaksi aikuista lastani jo maailmalla ja omillaan..
Rintavalle mies
Nainen, 47v, Tampere
Moikka! Etsin ehdottoman vapaata, fiksua, pidempää miestä suhteeseen/seurusteluun. Olen raitis huumorintajuinen, kaunis, xxl, f-kupin rinnat. Älä ota yhteyttä jos olet kovin kaukaa. Viestiin mukaan kik tai sähköp.
syysimminen2019
Nainen, 48v, Vantaa
Syksy tulossa. Missä oot ihana sinkkumiäs pääkaupunkiseudulta? Mielummin 39v-48v
Duunari mies t.t.ark
Nainen, 48v, Helsinki
Duunari miestä t.tark? Rehti.luotettava. Feikit älkööt vaivautuko. N48,xxxl,Hki
lenkille seuraa
Nainen, 53v, OULU
Lenkkeilevä normi nainen etsii seuraa lenkkeilyyn yms seuraa.
Liina
Nainen, 49v, Kanta-Häme
Heila Hei. Täällä vaalea itsestään huolta pitävä 49v nainen, joka olisi heilaa ja myöhemmin ehkä elämänkumppania vailla. Jos sinä ikäiseni tai vähän vanhempi, vapaa, rehellinen mies satut tämän lukemaan laita viestiä, niin katsotaan josko löydettäisiin yhteinen sävel elämään. En juurikaan juo enkä tupakoi, ethän sinäkään. Eläimistä tykkään, varsinkin hevoset ovat lähellä sydäntä, että jos ravihevoset olisi tuttu juttu se olisi hienoa. Lapsia ei ole ja mennyt on mennyttä... ja puolestani voit olla vähän kauempaakin, se ei ole este, ehkä vain hidaste. Laitahan viestiä jos haluat tietää lisää!
Oma kulta
Nainen, 46v, ROVANIEMI
Hei uhkea muodokas sinkku nainen hakee miestä itseään nuorempi. Ihan tositarkoituksella ja mieluummin Lapista. Mies olethan 35-42 väliltä ja pidät romantiikasta hyvin paljon. Kaipaan jo läheisyyttä kosketuksia. Olisi kiva kanssasi ulkoilla mökkeillä ja muutenkin pitää hauskaa. Olet ihan rauhallinen ja työ tärkeää.
Tuulikki
Nainen, 72v, äänekoski
Tuulikki,72/xxl,edelleen etsiskelee kivaa kaveria!Reilu,yli 62 mies,pelasta yksinäisyydeltä!
Syysunelma
Nainen, 39v, Hämeenlinna
Syysunelmaa löytyy Kanta-Hämeen seudulta. Tämä on lisäys edelliseen ilmoitukseeni.
Temperamenttinen
Nainen, 45v
Hei sinä mies, joka osaat haastaa sekä seksuaalisesti että intellektuellisesti, ota yhteyttä ! Olen pitkä, itsestään huolta pitävä , nuorekas nainen. Vaatimaton en ole :)
Järkevää seuraa
Nainen, 61v, Helsinki
Hei, Täällä positiivinen ja huumorintajuinen nainen etsii fiksua 40-50 v herrasmiehen seuraa. Olethan savuton eikä alko ole ongelma. Aidosti kiinnostunut vastaa kera s-posti osoitteesi.