Uudistunut Iskuri!

Uudessa Iskurissa on kolme treffipalstaa, joille voit jättää ilmoituksesi. Ilmoituksen vahvistat tekstiviestillä (viestin hinta on 0,95 euroa). Vastaukset saat suoraan puhelimeesi. Lue lisää!

MiehetNaisetParitMuut
Syyskuu
Nainen, 40v, Äänekoski
Hakusessa monipuolisesti tanssia taitava 50+ mies, tanssahtelemaan varatun rouvas henkilön kera. Olethan puhelias ja huumorintajuinenkin.
Leijona48
Nainen, 48v, Lahti
Heips sinä omillaantoimeen tuleva miehinen mies olet rehellisesti liikkeellä oleva tanssi taitoinen ja Lahden lähellä.täällä sinua odottaa tiiviiseen suhteeseen iloinen työssä käyvä nainen joka nauttii elämästä, teethän sinäkin näin ja olet elämän iloinen..viestiä niin tutustutaan
RvaXXL
Nainen, 56v, Naantali
Löytyykö täältä matkaseuraa Gdanskiin nyt sunnuntaina 23.9. Omakustantaisesti. Ole yli 4kymppinen, puhe taidon omaava, hyvästä ruuasta pitävä, mutta Alkon käyttö kohtuudella. Löytyykö?
Sanna
Nainen, 25v, Helsinki
Lievästi vammainen nainen etsii sinua. Ei haittaa jos olet lievästi vammainen myös
Halityttö
Nainen, 33v, Vantaa
Mies, onko hellyys Sinun juttusi? En etsi parisuhdetta, vaan enemmänkin ystävää, jonka kanssa jakaa hellyyttä - ilman seksiä. Halailua, silittelyä, kädestä pitämistä, suukotteluakin. Tarpeeni antaa ja saada hellyyttä on mahdottoman suuri, eikä se arjessani täyty. Sinä olet ehkä samassa tilanteessa? En aseta ehdottomia ikärajoja, mutta toivoisin sinun olevan 40-55-vuotias.
merihelmi1
Nainen, 57v
Syksy saapuu, saavutko sinäkin. Onkohan täällä mukavaa ,huumorintajuista , fiksua suomalaista miestä, kivalle sinkku naiselle. Hyvään,mukavaan suhteeseen. Nähdäänkö pian?
VIVIAN
Nainen, 49v, Porvoo
Seuraa etsimässä hyvin tumma,todella uhkea povi,kaunis ruskeasilmäinen tyttömäinen trendikäs nainen.Lapseton,yksin asuva,kivan vakituisen työn omaava nauravainen.Itsenäisyys,energisyys,herkkyys,kiltteys,kuvaavat minua.Nautin matkustelusta,keikoista,ulkoilusta,kotiilloista.Savuton,kuohuvasta pidän,osaan tanssia.Hyvä seuraihminen ja kuuntelija empaattinen.Löytyisikö tällaiselle naiselle miestä?Olet vapaa,kivan siisti ulkomuodon omaava asiat elämä ok.Uusimaa,lähistöt,ikätoive 40-54v.liitäthän puhelinnumerosi mukaan vastaukseen jotta saan vastattua.Tutustutaanko?
Sinkku
Nainen, 27v, Lahti
Josko täältä löytyisi se miehinen mies lenkille, laittamaan ruokaa yhdessä, sohvalle tai vaikka matkalle. 28-42 vuotias, +175 cm ja katseenkestävä. Lahdesta +/- 1 h ajomatkan takana. Laitathan vastaukseesi numerosi tai spostiosoitteen, ne eivät kuulemma näy vastauksessasi. Treffailemisiin! <3
Sinkku51
Nainen, 51v, Pääkaupunkiseutu
Etsin Sinua mies, jolla on innostusta ja halua löytää merkityksellinen elämänkumppani ja rakentaa hänen kanssaan luotettava ja vakaa parisuhde. Olen viisikymppinen, tasapainoinen, luotettava, akateeminen aikuinen nainen, jolla on asiat kunnossa niin henkisesti kuin fyysisestikin. Omaan terveen itsetunnon ja olen Sinut itseni kanssa. Eletty elämä on tuonut jo pari ryppyä silmänympäryksille ja vyötäröllekin. Arkeni kuluu työelämässä jaharrastusten parissa. Harrastuksiini kuuluvat liikunta, matkustelu,itsensä kehittäminen opiskellen, hyvä ruoka, perhe sekä tärkeät ihmissuhteet sekä sekä toivottavasti pian myös Sinä? Etsin miestä, joka olisi ystäväni ja rakkaani. Omaat terveelliset elämäntavat ja olisit valmis rakentamaan pitkää parisuhdetta ja intohimoista rakkautta juuri minun kanssani. Arvotat elämässä arvoja, jotka ovat myös minulle tärkeitä, kuten luottamus, intohimo, esteettisyys, huumorintaju, periksiantamattomuus ja nöyryys. Tunnetta, tahtoa, virtaa ja aikaa riittäisi jaettavaksi mukavan kumppanin kanssa. Etsin vakituista seuraa arkeen (kokkailu, liikunta, saunominen…) ...sekä arjen rutiinit silloin tällöin katkaiseviin innostaviin aktiviteetteihin kuten leffaan, teatteriin, kylpylään, matkalle tai rock konserttiin. En etsi seksisuhdetta tai tilapäistä seuraa vaan oikeaa miestä! Laita minulle viestiä tulemaan, treffataan ja ehkä päästään innostaviin aktiviteetteihin yhdessä, piankin!
Kk
Nainen, 35v, Helsinki
Moikka! Etsin miestä tai paria ainakin näin aluksi viestiseuraksi, ja ehkäpä ajan kanssa muuhunkin! Olen avoin, iloinen, kokeilunhaluinen, seksistä nauttiva nainen. 170/XL. Olen juuri eronnut, joten en etsi mitään vakavaa enkä halua sitoutua.
Aikuinen nainen
Nainen, 60v
Etsin reipasta remonttitaitoista miestä, kaikkeen kivaan puuhasteluun. Olen muodokas nainen 60+ ja asun omakotitalossa, Vastaa numeron kera.
bilenainen
Nainen, 46v, Vantaa
Viikonloppuisin mukava mennä viihteelle tulisitko seuraksi.??? Iloinen vapaa mies joka rakastaa tanssia ja yöelämästä. ikä noin 37v-50v
Niiskuneiti
Nainen, 38v, Tampere
Tulinen ja temperamenttinen 38v nainen huhuilee ehkä juuri sinua 😉 hakusessa puhuva ja pussaava mies. Jolle romantikko ja läheisyys ei tarkoita vain seksiä. Vaan mukavaa yhdessäoloa. Ikähaitari 30-45
Syksyä kohti
Nainen, 58v
Moi miehet etsin matkaseuraa , tanssimaa ja illan vietoon mukavaa miestä Miehen ikä haarukka 58-65 mutta en etsi pelkästään seksi seuraa
kaunis nainen 37v
Nainen, 37v, Imatra
hei olen huumorintajuinen ja hauska ja romanttinen ja rehellinen ja luotettava ja iloinen ja kaunis nainen.. harrastan pyöräilyä ja lenkkeilyä ja retkeilyä ja marjastusta ja sienestystä ja pituutta on 154.5cm ja painoa 56kg ja mulla on vaaleat hiukset ja siniharmaat silmät. haluaisin uusia tuttavia minkä kanssa vois käydä kahvilla ja elokuvissa ja syömässä ja tanssimassa ja yms muuta ota yhteyttä minuun ja niin vastaan sulle
puhnalle86
Nainen, 32v, Vilppula
Olen tämmönen pienellä paikkakunnalla elävä naikkonen jolta puuttuu yksi asia eli oma kulta jonka kainaloon olisi mukava käpertyä pimeinä syys iltoina. Olen työssäkäyvä tasapainoinen. Harrastan lenkkeilyä ja luen paljon. Kerron itsestäni lisää tutustuessamme. Etsin elämääni miestä joka on tasapainossa, joka osaa kunnioittaa, johon voi luottaa ja joka osaa rakastaa. Juopot, feikit ja narsistit en ole teitä varten.
Tellu
Nainen, 45v, Kouvola
Haluatko kuulla kun lihava lady laulaa? Ihan tosissaan uusi elämä hakusessa, johon myös laulu ja nauru kuuluu... Hakusessa mukava mies, joka sopeutuu normi arkeen. Asun lasteni kanssa ja sinullakin soisin olevan elettyä elämää takana. Tehdään arjesta juhlaa ja ollaan ihmisiä toisillemme...
sinisilmät
Nainen, 47v, Vantaa
Hello!Olen ettimässä ihanaa romantikkoa sinkkumiestä pysyvää seurustelusuhdetta.Toivealueet Helsinki Vantaa Espoo. Viestitellään tutustua ja treffeillään
Aikuinen nainen
Nainen, 60v
Etsin reipasta remonttitaitoista miestä, kaikkeen kivaan puuhasteluun. Olen muodokas nainen 60+ ja asun omakotitalossa. Vastaa numeron kera.
Syysunelma
Nainen, 64v, Paimio
Reipas,rehellinen,savuton ja nuorekkaaksi sanottu eläkeläinen etsii ehdottoman vapaata + - 5 v ikääni nähden,mielellään lähietäisyydeltä. Kuvan saa jos asiassa edetään.