Uudistunut Iskuri!

Uudessa Iskurissa on kolme treffipalstaa, joille voit jättää ilmoituksesi. Ilmoituksen vahvistat tekstiviestillä (viestin hinta on 0,95 euroa). Vastaukset saat suoraan puhelimeesi. Lue lisää!

MiehetNaisetParitMuut
jonskuBBW
Nainen, 34v, Kainuu
Lähes SSBBW hakee kaveriseuraa, kahvittelua ja viestittelyä lähinnä. En hae seksuaalissävytteistä seuraa.
Hello
Nainen, 49v, Kirkkonummi
Tutustua mukavaa sinkkumieheen tositarkoituksella seurustelusuhdetta 37-50 v sinkkumies Kirkkonummi-hki
Savolaesakka
Nainen, 46v, Savo
Pyöree savolaesnaenen ehtii miestä itelleen seurustelemmaa, kiehneemään ja vällyjen vällii. Muutakii mukavoo voetas porukalla tehhä. Varatuista ja karanneista ei ou väliä. Jos piätit vastata, laeta tokj numeros viestiin.
TARA
Nainen, Itäuusimaa
Olen 5-kymppinen,ihan nuorekas,hoidettu,brunette,savuton nainen.Puolipitkät suorat hiukset,tummat silmät,166,runsaat muodot,paino kuitenkin normaali.Tyyliltäni hyvinkin naisellinen olematta tätimäinen.Lapseton,työssä,tanssiva,alkoa maltilla.Viihdyn matkoilla,live musiikki tapahtumissa,kirpputorilla,näyttelyt,museot,kulttuuri,ulkoilu ym.vietän iltaa kotona mieluusti.Nyt kadoksissa kiva mies.Yhdessäoloon,treffeille,tutustumaan,ihastumaan,jopa seurusteluunkin.Sinä 40-54v.mies arealta Uusimaa,pääkaupunkiseutu,05/019..Odotan viestiä juuri ehkä Sinulta.Yhteystiedot mukaan viestiin,kiitos...tasokkuus aina plussaa. Terveisin ehkä ladysi..
halipula
Nainen, 52v, Järvenpää
Hei, sinä sopusuhtainen mies. Täällä sinua odottaa pyöreä tupakoiva ja joskus pubissa viihtyvä nainen. Tule seurakseni yksinäisiin öihin.
Onko jossain?
Nainen, 70v, Helsinki
Löytyykö kivaa kaveria joka olisi vapaa ja voisimme olle tukena ja turvana toisillemme. En hae mitään pano miestä enkä ihan nuoria. Vaikka Kyllä sekin onnistuu jos ensin tutustuu. Vastaile jos kiinnostaa? Olen kotona viihtyvä. Jätä puhelinnumerosi En muuten pysty vastaamaan.. En oikein hallitse tämän iskrin juttuja. Olen ihan tavallinen pyöreä seniori. Kiva jos ilmestyisit elämääni mutta ilmankin pärjään. Ilmoittelehan itsestäsi. Huumorintaju on tärkeetä omistaa.
Kevään ensi kosketus
Nainen, Tampere
Haliseuraa
Elämää tää on
Nainen, 49v, Pirkanmaa
Hei! Etsin rehellistä tavallista miestä joka puhhuu ja pussaa...Ossaa näyttää tunteensa...39-60 ikähaarukalla mutta näähä on vain numeroita toisten joukoissa! Itte olen puhuva ja pussaava työssäkäyvä monen lasten äitee...laitathan numeron mukaa jos vastaat puhelimella-)
Niini
Nainen, 47v, Järvenpää
Olen xxl kokoinen nauravainen, luotettava ja pieneen tyytyväinen. Etsin normaalia, kivan näköistä ja luotettavaa kilttiä miestä. Tavaraan, tutustutaan ja katsotaan miten käy. Mulla kaksi spanielia. Laita ilmoitukseen email tai numero. Ei sekin vonkaajille.
22tiina
Nainen, 49v, Jyväskylä
Olen 49 vuotias.Asun jyväskylässä.Olen 157 cm pitkä ja painan 55 kg.Olen sini sinisilmäinen ja tumma tukkainen.normaali vartaloinen.hiukset ovat pitkät.etsin miestä tositarkoituksella.Luotettavaa rehellistä mukavaa ystävällistä miestä.
Muru
Nainen, 47v, Kouvola
Ssbbw nainen tahtoo miehen, suhteeseen vakavaan, rinnalleni tarpomaan. Ei mitään vääntöä, eikä säätöjä, vaan reilua yhdessäoloa! Tunnistitko omat tarpeesi ja halun vastata, tiedät miten toimia. Jatketaan keskustelua sitten... Mitään et voi menettää, mutta saada paljonkin....
Viihteelle
Nainen, 35v, Turku
Haen miestä joka tykkää viedä ku mie vikisen;). Iältä 30-45 vaikka. Turvallisesti ja huomioiden kokemattomuuteni näissä hommissa. Laita email vastaukseen jos haluat yhteydenottoani
Helsinki
Nainen, 72v, Luo
Olisiko vapaa mies joka on seikkailunsa seikkaillut ja haluaisi vakituisen ystävättären itselleen? En ihan nuoria kaipaa.. Mukavaa jos sinulla olisi aikaa minulle ja voisit olla apuna välillä asioissa mihin Minä en pysty enkä osaa. Jätä yhteystietosi jos vastaat?
Jättäkää yhteystied.
Nainen, 72v, Helsinki
Ilmoitin muutama viikko sitten että haen Mukavaa miesystävää joka viihtyisi kanssani lähialueilla. Minulle on tullut paljon vastauksia.. Mutta ei ole puhelinnumeroa jätetty. En osaa muuten vastata näihin ilmoituksiin.. EN ole ammattilainen näissä asioissa. Jätä yhteystiedot jos kiinnostaa?
perhonen
Nainen, 60v, Laitila
etsin oikein mukavaa seikkailu henkistä miestä joka tykkää läheisyydestä hyvänä pitoa olet siisti muutenkin ok en etsi heti vakituista suhdetta vain hyvänä pitoa pis postia
malli
Nainen, 18v, turku
Onks tääl kuvaajia? haluisin olla malli mut ei oo kokemusta paljon mut saa kiinni kikil
Onko elämä vain odot
Nainen, Rovaniemi
Kohta 47 vuotias nainen joka parisuhteessa kun ei tiedä ollaanko vai ei.suhde vaikeasti selitettävä ilmeisesti miksi hukkaisin elämän.päivät yksin kumppaniin ei saa yhteyttä .ei kenttiä. Kaipuu kosketuksiin suudelmiin ihanaan nautintoon.etsin sinua 34-42 vuotias mies suhteeseen ihan vakinaiseen jos se siihen menee.itsekin voit olla suhteessa missä kaik ei kunnossa eikä sitä lämpöä läheisyyttä saa mutta voit myös olla vapaa ja kunhan muistat olen tositarkoituksella liikkeellä.vastaa mieluiten sähköpostiin
Levoton
Nainen, 39v, Salo
Eläimistä pitävä, avarakatseinen, huumorintajuinen, 35-45-vuotias ja hyvällä mielikuvituksella varustettu mies saa paikan, jossa palkkaan pääsee itse vaikuttamaan hyvinkin pitkälle. Aloitetaan kahvihetkestä ja katsotaan päästäänkö pidemmälle. Osaat pitää itsestäsi huolta ja olet normaalipainoinen, sinua kiinnostaa muukin kuin seksi. Tarvitsen kuitenkin preppausta/ opetusta erinäisten asioiden kanssa..sp-osoite mukaan, pienen esittelyn kera.
Sunnuntain MP messut
Nainen, 33v, Helsinki
Hei, etsin sunnuntain MP messuille seuraa. Hakusessa on: Sinkku, 28-40v, kiltti iso korsto/nallekarhu. Itse olen sinkku, 170 pitkä ja tatuoitu. Jos löytyy aikaa sunnuntairetkelle, niin laitappa viestiä, ja kerro itsestäsi. Muista laittaa niitä yhteystietoja. (p.s. Vaikka pervot minua ilahduttavat, en aio käyttää aikaani takaisin vastaamiseen.)
kristinak
Nainen, 54v, Kirkkonummi
etsin TOSITARK rehtiä,mukavaa,duunarimiestä ALLE 53v!!! Olen 54v,muodokas blondi,hauska,eläinrakas. Haluan hellyyttä,asioiden jakamista,mökkeilyä ym. Olisiko sinusta siihen??? Vastaa Pian!!!!