Uudistunut Iskuri!

Uudessa Iskurissa on kolme treffipalstaa, joille voit jättää ilmoituksesi. Ilmoituksen vahvistat tekstiviestillä (viestin hinta on 0,95 euroa). Vastaukset saat suoraan puhelimeesi. Lue lisää!

MiehetNaisetParitMuut
VIVEKA
Nainen, 49v, Porvoo
Minä hyvin tummat hiukset silmät,uhkea povinen,viehättävä hoidettu nainen.Elän menevää elämää johon kuuluu toisinaan kiireinen työ,oma vapaa-aika,ystävät.Olen lapseton.Kaipaisin kuitenkin omaa miestä jolle aikaa huomiota kyllä riittäisi.Etsin Sinua vapaa miellyttävän siistin ulkomuodon omaava mies.Ikäsi 45-54v Uusimaa,itä-uusimaa,kymenlaakso.Tasokkuus iso plus.Olen savuton,alko kohtuudella,tanssiva.Jos vastaat toivon puhelinnumeroa mukaan näin helppoa vastata.tv.VIVEKA
kisuli65
Nainen, 53v, kirkkonummi
etsin komeahkoa itseäni nuorempaa halikaveria koti-iltoihin,mökkeilyyn ym yhdessä-oloon..minulla kissoja ja koira...uusimaa alueelta! olen mukava,sosiaalinen,iloinen,intohimoinen,rehellinen ja uskollinen,muodokas leidi...Asiallisia vastauksia nyt tulemaan!!!
Liian lihava perhose
Nainen, 47v, VANTAA
Tuhti 4xl- kokoinen nainen vailla hauskaa,huumorintajuisen ,sosiaalisen ja suvaitsevaisen miehen seuraa vapaa-ajalle..
Elämäni73
Nainen, ROVANIEMI
Hei pieni hellä muodokas muhkea nainen etsii sinua nuori 32-42 vuotias mies.sinä mies joka pidät itseäsi vanhemmista ota yhteyttä.haen vakituista elämänkumppani.tykkääthän ottaa kainaloon suudella ja aktiivinen seksin suhteen.yhden miehen nainen.olen 40+.pelkkä seksin hakijat älkää vaivautuko.
kevät2019
Nainen
mukava turvallinen vanhempi poliisi mies hakusessa
Aikuinen nainen
Nainen, 62v
Nyt olisi kunnon miehelle paikka avoinna kaikkeen kivaan, esim. lumenluontiin, ilman sexiä. (katsotaan montako vastausta saan) Olen nuorekas, povekas nainen 62v ja asun omakotitalossa. Vastaa numeron kera.
Tulista seuraa
Nainen, 48v, Helsinki
hyvänäköinen, vapaa oleva neiti, halua viedä intohimoista hetkeä mukavaan miesten kanssa, joka yhtä kaipaa elämän intoa ja seikkailuja.
Tirlittan
Nainen, Helsinki
Wanted: fiksu, liikunnallinen ja itsestänsä huolehtiva, mielellään yli 180 cm pitkä herrasmies, jolla omat asiat kunnossa ja vähän pilkettäkin silmäkulmassa. ;) Haen miellyttävää seuraa epäsäännöllisen säännöllisesti esim. ulkoiluun, kulttuuritapahtumiin joskus ja muuhun aikuisten väliseen yhdessäoloon. Jos tunnistit itsesi tästä, niin laitathan rohkeasti viestiä.
Femme
Nainen, 50v, Jyväskylä
Haen fiksua, reipaan mukavaa naista ystäväksi liikuntaan, kulttuuri/musa ym. rientoihin ja ehkäpä kenties läheisyyteen.. Liitäthän sähköposti os. mukaan.
Jane
Nainen, 52v, KOTKA
Hei sinä fiksu, rehti ja huumorintajuinen suomalainen mies. Usean vuoden itsekseen ollut nainen täällä huhuilee, josko täältä se kiva mies löytyisi.
Seuraa pikaisesti
Nainen, 47v, Pälkäne
Moi!Haen seuraa susta,noin 39-48v.tummahiuk.vapaasta,luotettavasta suomalaisesta miehestä.Osaat arvostaa naista.Olisi mukava,jos poltat.Ota yhteyttä!Miel.Pirkanmaa/Kanta-Häme,esim.Hml-Vlk-Tre.Varatut,kaljut ja parrakkaat,älköön vaivautuko.
Yksinäinen
Nainen, 70v, Keskipohjanmaa
Löytyiskö täältä samanlaisessa elämän tilanteessa olevaa kaveria jonka kanssa voisi viettää iltaa jutellen ja nauttien toisen lämmöstä ja läheisyydestä.Jos olet sellainen ota yhteyttä parannetaan yhdessä tätä maailmaa
JohannaA
Nainen, 23v
Etsin naisseuraa, ystäviä, illanviettoa ja eihän sitä tiedä mitä sitä kaikkea keksii ;-) asun pohjois-pohjanmaalla. Oma auto löytyy. Laita viestiä!!
Tuulikki
Nainen, 70v, Äänekoski
Olisipa mukava löytää mieskaveri näin uuden vuoden kunniaksi.60-75v,miel.savuton,vapaa..Olen hyvin rehev ä nainen,170sm.Ei yksin olo ole aina herkkua!Kirjoittele!?
iinah
Nainen, 28v
Moikka:) Olisitsie miun fifty shades darker?;) En tiedä löydänkö Sinut täältä, mutta toivon löytäväni. Etsin siis ennenkaikkea parisuhdetta, MUTTA tietyin maustein. Oon työelämässä suht hyvin menestynyt nuori, kaunis nainen, joka kotona kaipaa Masteria. En etsi seksisuhdetta enkä sessioita, en opettelijaa enkä "uutta alalla", vaan Herraa, joka tietää mitä tekee. Jos oot edes vähän mua vanhempi, niin +. Rakastan miellyttämistä, rakastan olla toisen käytettävissä, rakastan opettelua Masterin toiveille. Minua saa koulia. Mutta toivon myös oikeudenmukaista käytöstä, sitä, että pidät minusta huolta. Avaat ovet, autat takin päälle, kannat painavat laukut. Koska kaikki se herrasmiesmäisyys auttaa myös minua - tiedän, että hyvästä käytöksestä palkitaan. Tarvitsen syliä, mutta ennen kaikkea rakkautta ja RAJOJA. Henkistä, mutta myös tarvittaessa fyysistä. Haluan alistua koko sydämestäni.
kaunis nainen
Nainen, 37v, imatra
minulla on vaaleat hiukset ja siniharmaat silmät ja pituutta on 154.5cm ja painoa on 54kg. etsin uusia ystäviä minkä kanssa vois käydä elokuvissa tai syömässä tai kahvilla tai baarissa pitämässä hauskaa tai pelkäästään kirjoittaa kysy lisää jos alkoi kiinnostaa
Sweetie
Nainen, 40v, Pääkaupunkiseutu
Moi, Muodokas aikuinen nainen etsii ennen kaikkea läsnäolevaa, positiivista, rehellistä, lempeää ja luotettavaa kumppania kaikkeen kivaan pitempiaikaisesti. Jos ei juttu suju niin ei suju muukaan... ;) Olethan terve ja sinut itsesi kanssa sekä rentoa ja mukavaa seuraa. Iältäsi saisit olla itseäni nuorempi. Ulkonäkö on tärkeää mutta siihen vaikuttaa monet tekijät kuten siisteys ja miten itseään kantaa. On myös kiva jos mies on miehen kokoinen ja pituinen että saa tuntea itsensä naiseksi läheisyydessään :) Jos kuulostaa sinulta ja kiinnosus heräsi niin ota yhteyttä!
Ilona
Nainen, 41v
Hei sinä mies, jollaista en ole tavannut koskaan. En laita tähän viidentoista ranskalaisen viivan listaa ominaisuuksistasi, en avainsanoja, joiden määrittelemänä olisit mukamas jotenkin minulle sopiva. En edes lisää kainoja toiveita elintapoihisi tai elämäntilanteeseesi liittyen. Mitäpä ne oikeasti mihinkään liittyvät. Ole sinä oma itsesi, niin minä olen minä. Oikeastaan ainut asia, joka on minulle kaikkea edeltä mainittua olennaisempaa, on se, että sinulla on intohimoa. Kohdistettuna johonkin tai ilman kohdetta, mutta sellaista olemassa olevaa voimaa, jonka ryöpsähtäessä esiin alat hehkumaan ja valaisemaan tilaa ja ihmisiä ympärilläsi. Ja pitäisin siitä paljon, jos mielestäsi kirjoittaminen ja lukeminen ovat muutakin kuin suolatonta grahampullaa. Kenties kanelikierteitä. Tai porkkanakakkua. Joten älä jätä vastaamatta, jos olet siellä. Ethän?
Treffeille
Nainen, 18v, Vantaa
Heips! Olen 18 vuotias vantaalta ja etsin treffiseuraa :) Laita viestissä sun kik messenger
LadyXXL
Nainen, 50v, Liki Tku
Hei ihanat miehet. Etsin vaikituisempaa seuraa elämääni seuraksi ja iloksi. Uskon että olen iloista ja mukavaa seuraa. Muhkea exrouva joka hymyilee paljon. Ethän polta, Kiitos. Kerro itsestäsi ainakin ikä ja muita perusasioita. With Love Ladyxxl