Uudistunut Iskuri!

Uudessa Iskurissa on kolme treffipalstaa, joille voit jättää ilmoituksesi. Ilmoituksen vahvistat tekstiviestillä (viestin hinta on 0,95 euroa). Vastaukset saat suoraan puhelimeesi. Lue lisää!

MiehetNaisetParitMuut
Misuli
Nainen, 28v, Oulu
Yksinäiselle naiselle juttuseuraa tai/ja treffiseuraa. Pyöree ja lyhyt. Yks lapsi löytyy.
Syksynilo
Nainen, 54v, KOTKA
Yrittäjänainen hakee aikuisen miehen seuraa. Edes juttuseuraa. Kuitenkin vapaata.
tuulevi
Nainen, 70v, keskisuomi
Edelleen yksinäisyyttä potee yli 70 keskisuomen nainen,169/xxl.Rehti herra,miel.savuton,olisipa kiva kun vastaisit.Puhekaveri olisi mukava näinä pimeinä päivinä ja iltoina!
MillaMagia
Nainen, 50v, Lahti
Olen huumorintajuinen ja pilaileva nainen, joka kaipaa seuraa koti-iltoihin, baariin tai vaikka mato-ongelle. Sydäntä lähellä on musiikki, lähinnä rock, joten toivoisin sun olevan pitkälti samanhenkinen. Nakkaa viestiä, jos kiinnostaa ja kerro itsestäsi kuvalla ja nrolla 😉
SYKSYSTÄ IHANA
Nainen, Itä-uusimaa
Myöhäinen,syys,pimeät sade tuulet täällä taas. Arki kuluu työstä,omista menoista,kävelylenkeistä,kotiilloista,ystävistä yms.Tähän olisi mukavaa löytää vapaa,ulkoisesti ok näköinen kiva fiksu mies.Olen itse vähän yli 50v.nuorekas,hoidettu,hyvin itsestäni huolehtiva,ruskeat silmät tummat hiukset.Nätti viehättävä nauravainen fiksu nainen.Olet 47-54v.toivealueeni 09-019-05 ! Jos et vastaa hakuani en huomioi,kiitos kuitenkin.Siemailen mielelläni skumppaa,savuton olen,hyvä ruoka iso ilo.Kulttuuri,taide,second hand shop ym.kiinnostavat.Jos koet kiinnostusta laita vastaus puh.nron,yhteystietojen kera.Treffeille!
Citywoman
Nainen, 39v, Helsinki
Tervehdys! Täällä uusia tuttavuuksia etsiskelee 39-vuotias rauhallinen, elämäniloinen kiltti ja kaikinpuolin mukava nainen Helsingistä. Mielelläni tutustuisin suunnilleen omaa ikäluokkaa olevaan vapaaseen, lapsettomaan, kunnolliseen mieheen joka on myöskin elämäniloinen, kiltti, keskustelutaitoinen, luotettava ja mukava ihminen. Toivottavaa, että sinäkin olisit Helsingistä. Ulkonäöstä voisin mainita sen verran, että olen xl kokoinen, 168 c, vaaleat hiukset ja muutama lävistys löytyy. Jos olet pintaliitäjä niin en usko, että tulemme juttuun. Tykkään pitkistä kävely ja pyörälenkeistä, lukemisesta, elokuvista/sarjoista musiikista, valokuvaamisesta, ruuanlaitosta, leipomisesta, eläimistä, matkustelemisesta, kirppareista, rauhallisista koti-illoista ja monista muista asioista. Toivon, että tykkäisit myös liikkua luonnossa ja tehdä pitkiä kävely ja pyörälenkkejä. Baareissa en tykkää käydä enkä juurikaan käytä alkoholia joten toivon sulta samaa. Olen töissäkäyvä ja teen myöskin vapaaehtoistöitä. Alkuun etsin vain hyvää ystävyyttä. Mukavaa ihmistä jonka kanssa käydä pitkillä lenkeillä, elokuvissa, seurasaaressa, suomenlinnassa, korkeasaaressa... mukavia paikkoja riittää Helsingissä. :) Olisi kiva tutustua alkuun kirjoittelemalla ja katsoa eteneekö se tapaamiseen asti. Jos koet, että meillä on jotakin yhteistä niin ota ihmeessä yhteyttä. :)
Leidi
Nainen, 52v, Salo
Mukavista viriileistä aikuisista miehistä etsii seuraa 50+ vapaa nainen. Olen muhkeaa mallia ja sinut sen kanssa. Olethan sinä siisti ja savuton hyväntuoksuinen ja kohtelias ja luotettava. Odotan viestiäsi.
Sininen49
Nainen, 49v, Vantaa
Löytyisikö mukavaa vapaa mies Vantaalta? Ikä saisi 40v-49v
Sinisilmä
Nainen, 50v, Lahti
Heips etsin vieläkin sinua rehellinen,iloinen hauska ja suht raitis mies miehinen mies tiedät mitä haluat olet jättänyt vanhat taakse Täällä sinua odottaa iloinen tasapainoisen nainen. Tupakoin Alkoa kohtuudella tanssitaito on iso plus ja lahden läheltä mieluummin en hae etä suhdetta eikä lemmikkejä olen allerginen Numerolle vastaan vain
Susihukkaselle
Nainen, 75v, Kymenlaakso
Olen 75v ylittänyt vapaa, omin koivin liikkuva nainen, jonka nuppikin vielä toimii. Olen uskonnoton, lapseton, autoton, eläimetön, mökitön. En tupakoi, mutta otan silloin tällöin viinihörpändeeruksen. Päätoiminen harrastukseni on kirjojen lukeminen. Tvstä katson vain sen, minkä haluan nähdä. Päivisin teen dementiasauvalenkin - muistan sauvat, mutta unohdan sukset. Toimii talvellakin. Laitan itse ateriani, hoidan asiani, huolehdin hygieniastani ja pysyn maailman syrjässä ilman twittereitä ja facebookeja. Ulkoisesti olen 152-senttinen ja pysytellyt ruoka-aikoina kotona. Silmälaseja käytän näön vuoksi. Olen asunut 40 vuotta omakotitalossa, mutta leskeydyttyäni oli pakko siirtyä kerrostaloon. Etsin loppuiän kumppaniksi sinua, Kymenlaaksossa asuva, 1940-luvulla syntynyt, uskonnoton, siisti leski- tai muuten vapaa mies, joka et tupakoi, mutta ihan raitis ei tarvitse olla. Toivon sinun lähtevän tavallisen arjen lisäksi joskus kanssani museoihin, taidenäyttelyihin ja järjellisiin tapahtumiin, vaikka markkinoille, kesäteatteriin tai Lemin säräjuhliin. Voisimme yökyläillä toisissamme, laitella yhdessä ruokaa, saunoa jos mahdollista. Koirille olen allerginen, mutta kissasta saat 10 pistettä ja papukaijamerkin. Jos liikumme autoillen yhdessä, osallistun bensakuluihin. Maksan oman osuuteni myös muista yhteisistä kuluista. Seksi kuuluu elämään ja toivon, että saamme luotua yhdessä suhteen, joka tuo molemmille seksuaalista iloa. Jos, hyvä Susihukka, uskot mahdollisuuksiimme, kerro vastauksessasi puh.numerosi tai sp-osoitteesi, niin aloitetaan tutustuminen. Toivoo Punahilkka
Naista naiselle
Nainen, Kymenlaakso
Täällä olisi 4kymppinen, sopivasti nuorenoloinen nainen haeskelemassa mukavaa & rakastavaa naista ystäväksi ja vaikkapa tositark. Voit olla nuorempikin :) Jos kiinnostaa vastata mulle, laita yhteystietosi mukaan kiitos :)
sinun
Nainen, 50v, varsinaissuomi
hei etsin miestä 40-50 syysiltoihin ja pientä sutinaa läheisyys hyvänäpito ok
Lady in red
Nainen
Hei, Etsin huumorintajuista, pilkettä silmässä omaavaa ja elämänmyönteistä yli 180 cm miestä seuralaisekseni. Olethan savuton, liikunnallinen, siisti mies. Jotain yhteistä tekemistä voidaan keksiä muutenkin, joten mitään salaseuraa en ole hakemassa. Olen mukavannäköiseksi ( ei omasta mielestä) haukuttu, rehellinen ja naisellinen nainen pääkaupunkiseudulta. Vastaathan rohkeasti yhteystietojen kera.
Läheisyys lämmittää
Nainen, 50v, Keski-Suomi
Löytyykö vapaita, luotettavia, läheisyydestä ja pussailusta tykkääviä miehiä? En etsi pelkkää seksiseuraa vaan juttuseuraa, ystävää, olkapäätä tueksi, seuraa kaikkeen tekemiseen, myös sinne sänkyyn :) Itse olen avoin, rehellinen, puhelias, savuton, joskus otan lasillisen.
xxl-nainen
Nainen, 58v, uusimaa
Etsin vanhempaa viriiliä miestä tositarkoituksella.. Olen xxl-kokoinen, h-tajuinen, vapaa nainen ja asun yksin, en tupakoi, alkoa hyvin harvoin. Olisi ihanaa käydä yhdessä ilta kävelyllä, leffassa, kahvilla, syömässä... jutella mukavia, katsota telkkaria yhdessä.. Siis vanhempi ja viriili mies olisi haussa..
tuulevi
Nainen, 74v, keskisuomi
Reilu +65 vapaa,savuton mies.Sinunlaistasi etsin ystäväksi syksyyn ja ehkä talveenkin.Kaverin kanssa kivempaa!Olen autoileva,pullea,iloinen nainen.Yksin olo on välillä tympeää!Vastailethan!?
Jumala
Nainen, 21v, Tampere
Onko täällä uskovaista ihmistä suhteeseen😊