Uudistunut Iskuri!

Uudessa Iskurissa on kolme treffipalstaa, joille voit jättää ilmoituksesi. Ilmoituksen vahvistat tekstiviestillä (viestin hinta on 0,95 euroa). Vastaukset saat suoraan puhelimeesi. Lue lisää!

MiehetNaisetParitMuut
villi leijona
Nainen, 50v, varsinais suomi
hei aurikoista ehtoota sinä mies 40-50 olet sympis mukava avoin ja haluaisit viettää laatu aikaa mökil ota pian yhteyttä sinua kaipaa 50 v nainen pis viestiä hei
Tanjura
Nainen, 55v
Vasta 55 täyttänyt nainen Mikkelistä. 166 cm. Kotoisin Venäjältä. Etsin pidempiaikaista suhdetta. Hoitoalalla 3-vuorotöissä. Aikuinen poika omillaan. En polta, alkoholia käytän erittäin harvoin. Huumorintajuinen, sarkastinen, itseironinen, sanavalmis, liikunnallinen. Sinä samanlainen. Elämä tasapainoinen, vain rakkaus puuttuu. Kuva heinäkuu 2020.
Xxxl /elämänkumppani
Nainen, Lappi
Tuhti mehevä muija etsii miestä tositarkoituksella.ikää saisi olla 34-45 sillä olen kuumana nuorempiin miehiin ja etenkin jos tykkää meistä lanteikkaisista naisista.yksin ei enää mukavaa ja ois ihana löytää se oma kainalopaikka johon saan käpertyä.oletko vielä olemassa ja toivon oot halukas ja usein.kova suuteleen.vastaa jos olet olemassa hellä luotettava mies.....odotan
Lämpöä
Nainen, 48v, Tampere
Hei sinä ihana mies. Toiveissa parisuhde, missä kosketus ja läheisyys sekä henkinen yhteys tärkeää. Olen positiivinen, vaalea, XXL nainen. Mitähän kaikkea keksimmekään keväällä/ kesällä? Tunnetko jo auringon lämmön? Laitathan viestiin SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI.
Kevätmorsian
Nainen, 53v, järvenpää
Pullea tupakoiva pitkä hiuksinen etsii elämänkumppania. Käytän alkoholia harvoin. Löytyisikö täältä korona rakkautta...
Taina
Nainen, 74v, keskisuomi
Mistä mummelille mukava mies?Vapaa,miel. savuton.Mummeli on 74v,xxl,170sm.
kristinak
Nainen, 55v, kirkkonummi
hei! kesä tulee ja etsin pidempi-aikaista heilaa sinusta mukava,tavall,rehti duunari 35-48v,olet autoileva,romanttinen,hellä,pidät eläimistä ja luonnosta! täällä mukava,muodokas,hauska,romanttinen,eläinrakas blondi seuraasi vailla. ei ole kivaa aina olla yksin! ota pian yht nrosi kera niin jatketaan tutustumista!
Haluan sut tosissaan
Nainen, 48v, Rovaniemi
Hei sinä 38-54v vapaa mies koetko yksinäisyyttä kuin minäkin.kaipaan jo lähelleni haluttavan halittavan hellän miehen joka on yhden naisen mies.romanttinen seksuaalinen itsestään huolta pitävän miehen ihan tositarkoituksella.vastaan viestiin sähköpostiin.tulisit jo elämääni.pidäthän pyöreästä naisesta ja onhan seksi tärkeä sulle suhteessa?
Enduriina
Nainen, 35v
Heisan ! Löytäisinkö tätä kautta fwb- suhteen? En siis etsi seurustelua/ rakkautta ajanpuutten vuoksi, vaan satunnaista tapailua/ lomailua vetävän, viriilin ja mukavan herrasmiehen kanssa. Olisi hyvä tulla vähän keskenämme juttuun, mutta syvällisimmät keskustelut voitaisiin kyllä jättää sikseen.. 🙂 Haluaisin, että olet ehdottoman luotettava ja naista arvostava sekä urheilullinen kuten minäkin (pyöräily, polkujuoksu, kuntosali harrastuksia minulla). Viihdyn eräilemässä ja mökillä, pidän hyvästä ruuasta ja varsinkin seksistä itsevarman, minunkin toiveeni huomioivan uroksen kanssa. En ole todellakaan maksullinen vaikka tätä palstaa nyt koetankin, hakusessa aidosti minulle sopiva, viehättävä, miel. pidempiaikainen s-kumppani.. Iältäsi voisit olla 35-50. Olen työssäkäyvä, nätti, nuorekas ja hyväkuntoinen perheenäiti. Olisi hyvä jos sinulla ei olisi lapsia, niin saataisiin aikataulut paremmin sopimaan. Ota yhteyttä ja kerro itsestäsi ja toiveistasi🙂 -Endu