Uudistunut Iskuri!

Uudessa Iskurissa on kolme treffipalstaa, joille voit jättää ilmoituksesi. Ilmoituksen vahvistat tekstiviestillä (viestin hinta on 0,95 euroa). Vastaukset saat suoraan puhelimeesi. Lue lisää!

MiehetNaisetParitMuut
Murmeli
Nainen, 47v, 05
Ssbbw haluaa miehen arkeen ja juhlaan. Rohkeasti vaan, täällä menneet käsitelty vuosia sitten ja nyt olisi aikaa uuteen. Mitä se sitten onkaan.... Voit olla mistä vaan, kunhan et paikkakunta sidonnainen ja oikeasti valmis kokonaisvaltaiseen muutokseen. Täällä sinua odottelee kaunis nainen, joka ollut jo liian kauan yksin. Lapsia saa olla ja mieluiten pitkiä suhteitakin, niin tiedät mitä sellainen elo on. Itsellänikin on ja valmis vielä uuteen koitokseen... Odotan yhteydenottoasi!
Katariina
Nainen, 50v, Lahti
Olen sellainen ”tuhti” emäntäihminen iloluontoinen ja topakka pakkaus. Kyllä minun kanssani juttuun tulee kunhan ei vallan mahdottomia vaadi. Käsissäni taipuu jos jonkinmoiset pullat ja paakkelsit soossit ja sörsselit osaan minä miestäkin pitää hyvänä jos sellainen kunnollinen sattuu löytymään. Mutta.. Onkohan enää olemassakaan isäntämiehiä jotka eivät turhista nurise tekevät kun tehdä pitää. Suoraselkäisiä ja vastuunsa kantavia ei mitään jonninjoutavia hämäräperäisiä äijän ketkaleita. Onhan näitä nähty ihan riittävästi. Jos koet olevasi etsimäni mies laitappa asiallista viestiä tulemaan turhanpuhujat älkööt vaivautuko. .m
Emma
Nainen, 51v, Ylöjärvi
Olen sinkku nainen ,olen iloinen ja empaattinen ja taiteellinen,haen ihanaa ja mukaava miestä itselleni joka on kiltti ja ymmärtäväinen mies ja osaa antaa hellyyttä .
KAROLIINA
Nainen, 52v, Itä-uusimaa
Olen nuorekas 5-kympp.sinkkuna elelevä , lapseton nainen.Ulkoisesti hyvin tumma,suorat polkka hiukset,ruskeasilmäinen,hyvin muodokas povekas,167cm.Tyylini on naisellinen,hoidettu,siisti ei tätimäinen.On kiva työ,koti,ystäviä,menoja,vain mies puuttuu.Tavoittelen parisuhdetta, jossa jaetaan arki sekä juhla,myös omaa aikaa viettäen.Etsin Sinua sinkku mies iältä 45-55v.area 09/019/05.Arvostan olet rehellinen,mukava luonteinen,siisti kivan lookin omaava.Jos olet tasokas herrasmies,aina parempi.Vastaukset yhteystietojen kera,kiitos,numero mieluiten.Treffeille?
xxl-nainen
Nainen, 58v, Uusimaa
Haen tositarkoituksella miestä joka ihailee xxl-kokoista naista... Olet vapaa, rehellinen, huumorintajuinen, osaat keskustella ja olet valmis suhteeseen... Laita viestiä ja kerro mikä meissä viehättää ja millaisen suhteen haluaisit.. Pistä mukaan S-POSTI osoitteesi.. Itse olen huumorintajuinen, puhelias, lojaali, uskollinen, rehellinen ja viriili nainen.. ikää sais sinulla olla 55 - 65v..
Ruusu
Nainen, 57v
Eronnut eroottinen nainen etsii nais seuraa jota en ole vielä kokeillut..
September90
Nainen, 29v
29 nainen äiti kahdella lapselle. Olis kiva löytää seuraa käydä kahvillla ,syömässä jne kenties ties se oikea ;) mieluusti 29-40 v
Oma aito itsensä
Nainen, 34v, Häme-Pirkanmaa-03
Olen rehevä, tukeva, muodokas, luonnollisen kaunis, meikitön, hyvät kasvonpiirteet, lyhyet ruskeat hiukset, siniharmaat silmät, silmälasit, pukeudun hyvin siististi ja mukavasti. Olen avoin, mukava, uskollinen, rehellinen, luotettava, rauhallinen, elämänmyönteinen, huumorintajuinen. Olen savuton ja raitis. On järkevää kunnioittaa toista ihmistä sellaisena kuin on. Jokaisella on mielipiteitä ja mieltymyksiä, joista on turha kiistellä. Se miten antaa kohdeltavan itseään, niin kohtelee muitakin. Sovella asiat itsellesi sopiviksi, niin kaikki on mahdollista. Pidä pinna pitkällä ja suorita saavutuksesi sinnikkäästi. Sen mitä mieli ei tiedä, niin sen kyllä sydän täydentää. Olethan avoin, mukava, uskollinen, rehellinen, luotettava, huumorintajuinen, asiallinen, ystävällinen, seurallinen, toisen huomioiva, uimataitoinen, savuton ja raitis? Huomaathan lisätä joko emailin tai numerosi!
Flowers
Nainen, 32v, Vantaa
Hello, I am 32 years old, with a slim body, but a little tall (169/55) and my roots are Latin, I am not looking for anything, but I do hope that the right person comes into my life, with whom to spend good and bad times , I do not seek to get married or live together immediately, I like to have my own space, so that it is not monotonous or boring to be together, if you are a positive, cheerful, clean, kind-hearted, responsible, mature man and you know how to treat a woman, I wait for your message.
Minävain
Nainen, 56v, Kymenlaakso
Ihan vaan tässä ystävänhaku reissulla ei mul muuta moikka
minä
Nainen, 60v, kurikka
Olen eronnut 170/85, lapset tietenkin jo omllaan. Hakusessa olisi normi suomi mies, mieleellään ei heti seksin vonkaaja ja olethan vapaa. Isokokoiset iso plus. jätä yhteystietosi.
Matami Mimmi
Nainen, Helsinki
Moi sinä huumorintajuinen, rehellinen ja miehekäs miehenköriläs pääkaupunkiseudulta, n. 45-52 v. Erityisen hyvää seuraasi kaipaa viehättävä, terveet elämäntavat omaava naishenkilö, jolla on omat asiat ns. kunnossa. Toivon löytäväni pitkäaikaisen ja luotettavan ystävän yms. elämääni.
Sinua etsimässä
Nainen, 59v, Kuopio
Hei sinä 57-64- vuotias mies! Seuraasi kaipailee 59- vuotias iloinen ja huumorintajuinen nainen. Ps. En hae yhden illan juttuja.
lehtipuu
Nainen, 49v, Vantaa
Missä olet vapaa lapseton sinkkumies pääkaupunkiseudulta. Avoin luotettava huumoritajuinen joka etsii tositarkoituksella seurustelusuhdetta. Ikä 39v-49v.
lämmin sydån
Nainen, 50v, varsinaissuomi
etsin mukavaa miestä olla on sydän kohdallaan olen vain kaveria vailla ilman siitoomista on reipas avoin ois aika kohdata se oikea pis viestiä
Käymme yhdessä ain
Nainen, 50v, Rovaniemi
Etsin tositarkoitusella itselleni elämänkumppania.itse lähentelen 50 vuotta sinun toivon pitävän jos nainen olisi vanhempi.nuoremmat miehet kiehtoo iältä 36 ylöspäin .normivartalo jos olet se oisi plussaa.itse olen tätä vähän pyöreämpää vartaloa isoineneen rintoineen peppuineen.toivon se ei häiritse.olen hyvin halukas aktiivinen petihommissa ja kova suuteleen.joskus tuntuu mikään ei riitä.sen takia toivoisin vakituisen miehen itselläni joka voisi haluni tyydyttää.hellyys on minulle hyvin tärkeää ja iltaisin kainalo jossa on turvallista.kalu olisi ihana jos olisi iso se saa minut enemmän vaan kiimaan.jään odottamaan elämäni miehen vastausta.
Bbw
Nainen, Rovaniemi
Muodokas isolanteinen nainen etsii sinua normaali vartaloinen mies iältään32-50v viettämään yhdessä aina jotain kivaa grillailua ulkona liikkumista juhlimista elokuvia mitä keksimme.tiedä mihin johtaa.toivon pitempiaikaista seuraa.olen myös varoituksena kyltymätön seksin suhteen että samassa voimme toisemme tarpeet tyydyttää jos siihen menee.tiedä vaikka johtaa seurusteluun joten toivon sinunkin olevan sinkku. Olen niin yksinäinen hellydeen suudelmien ikävä. Huom en hae monia enkä yksistään seksiä vaan seuraa rtoisillemme vapaa ajalle.tiedä kuinka kivaa meillä on.
Tumma ja tulinen
Nainen, 47v, Rovaniemi
Hei sinä tumma ja tulinen mies etsitkö elämänkumppania muodokkaasta rintavasta isopyllyisestä naisesta.toivon sinun olevan itseäni nuorempi.toivot itsellesi vanhemman suklaasilmän jolla intohimo ei lopu.olethan itsekin halukas ja parraton.osaat kielellä tehdä hyvää pidät suutelusta .ketkään yhden yön hakijat poistan.tahdon isännän taloon sydämeeni iholle ja plussaa olet lihaksikas hurmaava yhden miehen nainen.odotan sinua.niin ikä voisi olla 33-45 max.t muodokas halukas emäntä jolle ei riitä yks kerta.sitä tehdään kun siltä tuntuu.
Enkeli
Nainen, 57v, Tampere
Etsin tavallista miestä marja, sienimetsään sekä mökkeilemään, ja omaat huumorintajun eikä alko ole ongelma. Seksiseuraa en etsi!
LahjaK
Nainen, 58v, Hyvinkää
Haaskioon menee hyvä nainen näin, kun joutuu yksin olemaan. Tarjolla täällä siis ihan tavallinen kypsään ikään päässyt, ylipainoinen, mutta ihan jees naisihminen. Tule ja purista ja tule mulle kaveriks! Niin ikääni i han tavallinen suomalainen mies, jolla pää, talous yms asiat kunnossa on se, mitä etsin. Hyvinkään lähialueelta mieluusti.