Uudistunut Iskuri!

Uudessa Iskurissa on kolme treffipalstaa, joille voit jättää ilmoituksesi. Ilmoituksen vahvistat tekstiviestillä (viestin hinta on 0,95 euroa). Vastaukset saat suoraan puhelimeesi. Lue lisää!

MiehetNaisetParitMuut
Juhannusruusu
Nainen, 49v, Uusimaa
XXL koko. Rauhallinen koti-ihminen pääkaupunkiseudulta Haussa tositarkoituksella seurustelusuhdetta. Ei sähköpostit
days of grays
Nainen, 44v
Moi. Olen 44- v. leskeksi jäänyt nainen itä- uudeltamaalta. Etsin Sinua - ihan tavallista miestä kaveriksi, ehkäpä ihan elämänkumppaniksi - elämä on lyhyt, jos ei ota riskejä, ei voi mitään saadakkaan. Jos juttu luistaa ja kemiat kohtaa, niin sitten tämän ilmoituksen jättäminen oli kaiken vaivan arvoista. Welcome to my life - adventure.
Tositarkoituksella
Nainen, 47v, Rovaniemi
Muodokas pyöreä lapin tyttö etsii sitä oikeaa jonka syliin on mukava painautua.pidän itseäni nuoremmista miehistå joten te nuoret miehet joilla sytyttää vanhempi rehevä pussaava nainen ottakaa yhtettä ja toivon alko ei ongelma ja elämä muutenkin kunnossa paitsi minä puutun.olet avoin hellä rakastava ja seksikin on sinulle tärkeää ja olet halukas.ikää saisi olla 35-45. Myös sekin käy jos suhteesi loppumassa ja olet varma siitä .ei muuta kuin postia ja vastaan tekstiviesteihin ja sähköpostiin.muut menee roskiin.
Maistiaisia mökillä
Nainen, Lahti/Asikkala
Hei Olen sellainen rehevä eukko en mikään erityisen viehättävä senhän kertoo kuvanikin. Mökille seuraa kaipailen viettämään aikaa ja toki pihatöitä ja sellaista löytyy jos intoa ja osaamista riittää. Saat minusta mukavan juttukaverin ym. Mielellään sellainen riuskanoloinen ja aikaansaava keski-ikäinen mies. Sellaista ennakkoluulotonta asennetta pitää olla ja ripaus seikkailumieltäkin. Varatut eivät kiinnosta olen itsekkin TÄYSIN vapaa estoja ei myöskään ole en kuitenkaan etsi pelkästään sekstailuseuraa vaan aitoa rehtiä Suomalaista miestä ja tupakoimattomuus miehessä on plussaa. Odottelen innolla vastaustasi siinä kerrot mitä ajatuksia / toiveita ilmoitukseni sinussa herättää toivottavasti jonkinasteista kiinnostustakin.
LOMA LADY
Nainen, 51v, Itä-uusimaa
Näin se alkoi kesäloma ja sääkin on lämmin kaunis.Olen 5-kympp.hyvin tumma,polkka hiukset,nappisilmät nainen.166cm,hyvin muodokas,naisellisuuttani korostan,hoidettu,raikas,sievä.Mukavaa olisi kohdata kiva mies joka suhteeseen halukas.42-56v.Uusimaa & läheltä.Savuton olen,kuohuvaa nautin,tanssin ym.Jatketaan privana lisää.Yhteystiedot,puh-nro vastasusviestiin,kiitos.
kristinak
Nainen, 54v, Kirkkonummi
olen mukava,fiksu,hauska,muodokas leidi,poltan,oon eläkk,mulla eläimiäkin.etsin TOSITARK kunnoll,rehtiä,hellää,hauskaa 35-50v viriiliä,nuorekasta,huomioivaa miestä elämänkumppaniksi! tule ritarini ja vie mut katsoo auringonlaskua...EI seksiseuraa!!! onhan sulla auto ja ajokortti????
Kesä - 20
Nainen, 013- alue.
Hei . Olen 70v. Pirteä,virkeä,iloinen,ehkä viriilikin. Haluaisin ystävän,keskustelu,lenkki kaverin.Koronan mentyä reissu seuraa. Voisit olla samanhenkinen.Fiksu,siisti,raitis,jopa nainenkin.Tekstaa,jos kiinnostuit.
Kisu70
Nainen, 49v, Nokia
Olen 49v Nainen Nokialta. Empaattinen, herkkä ja tunteellinen. Etsin omaa rakasta, miehekästä miestä, jonka kainalossa olis tilaa mulle. Tositarkoituksella.
Girl83
Nainen, 36v, Tuusula
Hei olen mukava ja huumorintajuinen nainen, olisi kiva löytää se yksi ihana mies elämään. luulin notta jäähtyy, vaan jäähry ei. oon edessäs vieläkin, aivan kanttuvei. vaikka jalakas o​n kylmät, oot kuuma pakkaus. tairakkin olla se elämäni rakkaus, jonka yhyren kerran vaan nainen kokia voi. ottalumpios kohisoo ja korvis soi.     
Etsivä
Nainen, 50v, Oulu
Hei, olen viehättävä ja katseenkestävä Suomalainen nainen, normaalivartaloinen ja hymyilevä .. huomioonottava ja keskustelutaitoinen. Jos olet ystävyyttä/parisuhdetta etsivä, lähellä omaa ikäluokkaani, oleva miehinen mies, maaseutu asuminen plussaa ...
Smurffiina
Nainen, Uusikaupunki
Viisissä kymmenissä oleva pyöreä nainen etsii seuraa tosi tarkoituksella ja loppu elämäksi. Raitis ja tupakoimaton joten toivon että niin sinäkin olet. Osaat keskustella olet vapaa ja haluat viettää aikaasi kanssani.
Ollaan lähekkäin ain
Nainen, 47v, Rovaniemi
Bbw nainen 47 etsii mukavaa estotonta seksuaalista miestä tositarkoituksella toivon sinun olevan itseäni nuorempi koska sellainen mies kiihottaa ikäraja 32-44 vuotta.avoit myös olla eronpartaalla oleva tai eroamassa.olethan kiltti hellä halaileva pitkään suuteleva.tykkäät napata kainaloon.odotan yheydenottoasi.laittakaa mielummin sähköposti.