Uudistunut Iskuri!

Uudessa Iskurissa on kolme treffipalstaa, joille voit jättää ilmoituksesi. Ilmoituksen vahvistat tekstiviestillä (viestin hinta on 0,95 euroa). Vastaukset saat suoraan puhelimeesi. Lue lisää!

MiehetNaisetParitMuut
Kaunismieli
Muu, 45v, Kauhava
Hei Sinä kumman tahansa, tai muun sukupuolinen mukava ihminen ! Seuraasi kaveriksi tai jopa ystäväksi kaipailee tällainen sympaattinen ja yksinäisen puoleinen trans-henkilö. Olen avoin ja kanssani voi jutella ihan mistä vaan, surujakaan en säikähdä. Kaverit ovat kummasti jonnekin kaikonneet vuosien saatossa, joskaan heitä ei paljoa ole ollut koskaan. Näin kesän kynnyksellä olisi kivempi katsella vihreyttä vaikka kaksin. Sopivasti yllytyshulluna minut saa mukaan jos jonkinlaiseen arkiseenkin askareeseen, tai vaikkapa patikoimaan.
Mariena
Muu, 45v
Olen tasokkaasti ja naisellisesti laittautuva crossdresser Päijät-Hämeestä. Ikää on 45. Huolehdin itsestäni ja olen huumorintajuinen ja empaattinen ihminen. Haluan Sinun tuntevan itsesi illan Prinsessaksi ja auttaa sinua siinä :) Etsin sinua Nainen, joka haluat hellyyttä, haleja ja huomiota osaksesi. Haluat kokea naiseutta ja ihanaa yhdessä oloa rennosti luottamuksella ja jossa saat olla oma itsesi. Haluan hieroa sinua, pestä hiuksesi, jalkasi, lakata kyntesi. Toivon, että olet sinut itsesi kanssa. Koollasi tai ulkonäölläsi ei ole väliä, kunhan olet Nainen. Voimme jutella ja viettää kaunista iltaa yhdessä tai kikatella, itkeäkin, jos itkettää. Toivon, että saisin stailata sinua ja ommella sinulle mittojesi mukaan ihanan asun, mekon, hameen tms, josta pidät. Olisi ihana tanssia yhdessä ja nauttia naiseudesta estottomasti ja antaa ilon ja kauniin olon vallata mielen ja kehon. Toivottavasti tykkäät tanssia, se tuo iloa :) Kirjoittele minulle Mariena