Uudistunut Iskuri!

Uudessa Iskurissa on kolme treffipalstaa, joille voit jättää ilmoituksesi. Ilmoituksen vahvistat tekstiviestillä (viestin hinta on 0,95 euroa). Vastaukset saat suoraan puhelimeesi. Lue lisää!

MiehetNaisetParitMuut
Syyshelmat
Muu, 58v, Kymenlaakso
Seksikkääksi naiseksi haluan itseni usein tuntea. Laittaudun mahdollisimman hyvin, usein nahka-asuja, saapikkaita. Kiltin 58 - 70v herran lähelle tai juttelemaankin tekee silloin mieli. Jos rouvasi ei enää panosta pukeutumiseen tai kiloja hänelle karttunut, niin innokas naisenkorvike voisi antaa intoa elämääsi. Laitahan viestiä, niin keskustellaan esim fetisseistäsi.
alistuva cdtv
Muu, 51v, Jyväskylä
Olen 50-vuotias cd vailla seuraa. Laittautuessani meikkaan, käytän peruukkia ja pukeudun kokonaan naiseksi. Arkeni elän kuitenkin ihan tavallisena miehenä, jos sellaista onkaan. Olit miehekäs tai naisellinen, se ei ratkaise minulle. Voimakas tahto ja määrätietoisuus vetoaa minuun voimakkaasti. Sinä saat viedä. Haluaisin tutustua Sinuun ja haluihisi paremmin, kasvokkainkin. Muista vastauksessasi myös yhteystiedot.
teatv
Muu, 49v, Turku
etsin toista tyttöilijää, joka on vasta alkanut harrastelemaan näitä juttuja. Itse käytän joka päivä naisten alusvaatteita ja mahdollisuukksien mukaan myös päälivaatteita. Olen myös muutaman kerran kävellyt ulkona naistenasuissa. Olisi kiva tavata toinen tyttö harrastuksesta tykkäävä. Laita viestiä niin tutstutaan toisiimme.
Katjanarttu
Muu, 41v
Olen Katja, alistuva ja nöyrä Tv-narttu. Olen mieheni omaisuutta. Tärkein tehtäväni on mieheni tyydyttäminen. Olen iso TV ”tyttö” 186/107 normaalisti tiukkamustakorsetti, vaaleat pitkät hiukset ja sellainen halvan hutsun meikki, minari ja paituli. Toki mieheni päättää miten pukeudun. Minulla on myös kaulapanta. Tyydytän mieheni suullani, pillullani, käsilläni. En tosin ole hyvä syväkurkku, siinä on miehellä opettamista. Alan kakomaan helposti. Puhdistan aina mieheni peniksen suullani, myös peppuseksin jälkeen. Mieheni pitää minut kurissa piiskaamalla tai mitä keksiikin. Mieheni kusee halutessaan päälleni ja suuhuni. Nielen kaiken tai rangaistus tulee, nielen tietysti myös spermat. Vaatteita ja välineitä ei ole paljon. Mieheni päättää käytöstäni. Palvelen miestäni, hänen kavereitaan jos hän käskee Katja
CdMiia
Muu, 40v, Raahe
Crossdresser hakee miestä/ naista yhteisiin ihaniin hetkiin. Kerta tai vakijuttu. Laitatko yhteystietosi mukaan viestiin, kiitos.
Katselija
Muu, 50v, Helsinki
Haetaan nuorta tyttöä/naista osallistumaan tai katsomaan miehen alistamista. Mikäli olet bi-henkinen, voidaan nauttia kaikin tavoin. Ole rohkeasti yhteydessä niin katsotaan mitä saadaan aikaan.
TransTuisku
Muu, 27v, Helsinki
Korona: Tavataan vain, kun ollaan molemmat terveitä. Halutessasi voin käyttää maskia. Haluatko kokeilla jotain erilaista? Tai oletko kenties itsekin trans (dysforialla tai ilman)? Jännittääkö sua esim. erektiovaikeuksien takia? Etkö ole ennen harrastanut seksiä? Ei hätää! Mun seurassa sun ei tarvitse jännittää :) Ja hei, vaikka tosissaan puhuttaessa osaankin tarvittaessa olla sensitiivinen, niin huumorin suhteen mulla ei ole rajoja. Voidaan siis halutessasi heittää läppää ihan kaikesta! :) Olen 27v panseksuaali ( = kiinnostunut kaikista sukupuolista, sukupuolettomista ja heistä, jotka eivät lokeroi itseään näin ollenkaan) sukupuoleton. Myöskään iälläsi (kuitenkin vähintään 18v!), koollasi, etnisyydelläsi, kansallisuudellasi tai ulkonäölläsi ei ole mulle väliä. Mulla on pillu ja testojen kasvattama “kulli”, joka ei kuitenkaan muutaman cm mittaisena penetraatioon riitä, vaan käytän kumisia kulleja. Mutta sehän tarkoittaa vain sitä, että voit valita millaista kullia haluat! Olen 168cm / 66kg. Mulla on tatskoja, lävistyksiä ja välillä siilitukka, välillä kalju. Pikkuhiljaa mulla rupeaa olemaan alkavaa parrankasvua. Pukeudun miesten osastolta ostettuihin vaatteisiin. Mä tykkään: – penetraatiosta puolin ja toisin – sormettamisesta / muusta “käsipelistä” puolin ja toisin – sinun fistaamisesta – suuseksistä puolin ja toisin (tietysti kondomin / suuseksisuojan kanssa) – runkkaamisen katsomisesta puolin ja toisin – sinun erogeenisten alueidesi / kehosi hyväilystä – sitomisesta niin että mä sidon sut (kahleilla, ei shibari) – sinun alistamisesta (kerro toiveistasi viestissäsi) – steariinileikeistä sinun iholle – jääpalaleikeistä sinun iholle (vain outcall joten pakastathan jääpalat hyvissä ajoin) – sinun kutittamisesta – enemasta sinulle (hygieniasyistä sinulla tulee olla omat välineet) – kimpoista Hellästä rajuun, sinä päätät! Tai kiihottaako sua, että jompikumpi meistä on täysin välinpitämätön? Onnistuu! Onko sulla joku pidempi fantasia, jokin tietty tarina jossa olet aina halunnut olla osallisena? Kerro rohkeasti :) Ja kaikkea kun ei aina tule ajatelleeksi, niin jos haluat jotain muuta, niin ota muhun rohkeasti yhteyttä ja kysy! Ihmisenä olen iloinen, puhelias ja sosiaalinen, joten mun kanssa on mukava myös keskustella! Kaikki tapahtuu kondomin / suuseksisuojan kanssa, enkä myöskään ota pillunesteitä tai spermaa limakalvoilleni tai niiden lähelle (et siis voi esim. laueta mun naamalle). Päihteettömyys ei ole mulle ihanne, vaan sen sijaan kehotankin sua miettimään, että miten saat tapaamisestamme eniten irti. Olen tavattavissa sijainnista riippuen iltapäivästä puolilleöin (liikun eettisistä syistä ainoastaan julkisilla). Mulla ei ole omaa paikkaa, joten ota muhun yhteyttä ja kutsu käymään. Odotan innolla yhteydenottoasi :)
Dom alistuvalle
Muu, 27v, Helsinki
Haluatko olla sidottuna (kahleilla, ei shibari) samalla, kun panen tai fistaan sinua? Tai haluatko olla minun leluni, jota käytän juuri niin kuin haluan? Ovatko neulat, jääpalat tai steariini sinun juttusi? Runkkaanko sinua, kunnes laukeat, ja laitan sinut syömään omat mällisi? Tai ehken lopetakaan runkkaamistasi vielä yhteen laukeamiseen.. Kauanko kestät? ;) Tai voi olla, etten runkkaakaan ollenkaan, ainakaan ihan heti, vaan kiusoittelen kunnes anelet.. Tai kerro mulle oma fantasiasi / fetissisi! Onko sulla kenties joku pidempi fantasia, tarina, jossa haluaisit vihdoin päästä olemaan osallisena? Harrastan myös vaniljaseksiä. En kummastele enkä naura millekään, vaikka osasta toiveista kieltäydynkin kohteliaasti. Ei haittaa, jos olet kokematon alistumisessa tai seksissä ylipäätänsä. Voidaan hyvin yhdessä rauhassa tutustua eri asioihin, ja etsiä sitä sinun juttuasi :) Olen 27v panseksuaali sukupuoleton. Mulla on pillu ja testojen kasvattama "kulli", joka ei kuitenkaan muutaman cm mittaisena penetraatioon riitä, vaan käytän kumisia kulleja. Eli kanssani voit alistumisen lisäksi valita, että millaista kullia haluat, ja kaiken lisäksi panna mun pillua! Olen siis todellinen all in one ;) Olen 168cm / 66kg. Mulla on tatskoja, lävistyksiä ja välillä siilitukka, välillä kalju. Pikkuhiljaa mulla rupeaa olemaan alkavaa parrankasvua. Pukeudun miesten osastolta ostettuihin vaatteisiin. Orjiksini ovat tervetulleita kaikki ikään (kuitenkin vähintään 18v!), kokoon, etnisyyteen, kansallisuuteen, ulkonäköön tms. katsomatta. Piiskaamista tai eriteleikkejä en tee, eikä mun jalkapohjiin saa koskea. En myöskään aiheuta pysyviä jälkiä / vammoja tai alistu itse. Ihmisenä olen iloinen, puhelias ja sosiaalinen. Mun mielestä huumorilla ei ole rajoja, eli voidaan halutessasi heittää läppää ihan kaikesta :) Kaikki tapahtuu kondomin / suuseksisuojan kanssa, enkä ota eritteitä limakalvoilleni tai niiden lähelle. Jos sessioon kuuluu myös minun genitaaleihin koskeminen, niin saatan squirtata ilman ennakkovaroitusta. Sun yksityisyys on mulle tärkeää, eli tapaamisemme jää meidän väliseksi salaisuudeksi ;) Mulla on aikaa tavata iltapäivästä puolille öin, riippuen siitä missä asut (liikun eettisistä syistä ainoastaan julkisilla). Omaa paikkaa mulla ei ole, joten ota muhun yhteyttä ja kutsu käymään. Odotan innolla yhteydenottoasi :)
Haaveilija
Muu, 50v, loppi
Olen varattu 50/180/103 mies Lopelta, mutta liitossamme ei ole laisinkaan seksiä ja nyt ajan myötä erikoisemmat asiat ovat alkaneet kiinnostamaan entistä enemmän, siksi päätin laittaa ilmoituksen tänne. Olen kyllä terve, luotettava asiallinen suomalainen mies, jota nyt vain erikoisempis seksi kiinnostaa. Etsin sinua mielellään muodokasta, povekasta bbw-tyylistä naista, jota kiinnostaa kaikki "pervompi" seksi. Anaali- ja suuseksi ovat kyllä mukavia touhuja, mutta ovat enemmänkin vaniljaa... Etsin mielelläni pitkäaikaista salaista seuraa. Haluan tutustua ensin kaikessa rauhassa ja vaihtaa ajatuksia, jotta näemme olemmeko samalla ajatustasolla ja toimiiko kuuluisat kemiat. Toisinaan minulla on meille rauhallinen tapaamispaikkakin. Iälläsi ei niinkään ole merkitystä, kunhan olet aikuinen ja sinut itsesi kanssa. Eikä silläkään ole väliä, oletko varattu/ vapaa, kunhan pääset tapaamisiimme. Toivottavasti vastaat ja kerrot itsestäsi asiallisesti, mutta kaiken kertovasti. Haaveilija